Seminar: Robotic Process Automation als sleutelfactor van de digitale transformatie

Robotgestuurde procesautomatisering (Robotic Process Automation - RPA) is een relatief nieuwe technologie, die bedrijven in staat stelt om eenvoudig en snel activiteiten te automatiseren op verschillende gebieden, zoals financiële en operationele afdelingen, klantenservice, HR, compliance en andere disciplines. Dit is de digitale realiteit die de moderne zakenwereld op zijn kop zet.

Deze ontbijtsessie heeft inmiddels plaatsgevonden

Wilt u terugkerende taken automatiseren zonder fouten en 24/7 laten uitvoeren? Tijdens dit seminar komt u te weten hoe Robotgestuurde procesautomatisering (RPA) processen innoveert, tijd bespaart en ervoor zorgt dat u zich kunt richten op hoogwaardiger werk, wat uiteindelijk resulteert in een verhoging van de tevredenheid van uw medewerkers en die van uw klanten.

Als u meer wilt weten, nodigen wij u graag uit deel te nemen aan onze zakelijke ontbijtsessie op 20 juni.

Onze spreker is Martin Vaross. Hij is partner bij Mazars Slowakije en leider van het Mazars Robotics Center. Hij heeft 19 jaar ervaring in innovatie, de digitale agenda, robotgestuurde procesautomatisering, bedrijfsprocesoptimalisatie, process mining, risicomanagement en systeemintegratie.

Deze ontbijtsessie zal in het Engels worden gegeven.

DEZE SESSIE IS in HET BIJZONDER GESCHIKT VOOR:

CEO's, CFO's, COO's, CIO's en de hoofden van de backoffice en HR.

THEMA'S OP DE AGENDA

  • Robotgestuurde automatisering... wat het is wel en wat is het niet.
  • Hoe past RPA in de digitale-transformatieagenda.
  • Hoe kunt u als bedrijf en als werknemer profiteren van RPA.
  • RPA praktijkvoorbeelden, welke processen kunnen worden geautomatiseerd en op welke sectoren is het voornamelijk van toepassing.
  • Uitleg en demonstratie van real life implementaties.

Locatie

Mazars Rotterdam | Watermanweg 80 | 3067 GG Rotterdam

PROGRAMMA

08.30 uur | Ontvangst met ontbijt 
09.00 uur | Sessie
11.00 uur | Afsluiting

Digital Transformation Technology _ Page groot.jpg

Digital Transformation & Technology

Nieuwe technologieën en digitale ontwikkelingen gaan elke organisatie veranderen. Hoe u daarmee omgaat is dan ook een belangrijke vraag. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw klanten, aandeelhouders, werknemers en leveranciers. U leest en hoort immers elke dag over zaken als de cloud, analytics, blockchain en robotics. Hoe kunt u deze ontwikkelingen op de juiste manier inzetten in uw strategie, waar liggen verbetermogelijkheden voor uw organisatie en bedrijfsvoering, hoe bindt u talenten, hoe kan beschikbare data omgezet worden naar inzichten die u verder kunnen brengen? Oftewel: waar liggen voor u de kansen?