Seminar Transport & Logistiek: Brexit, toekomstgericht ondernemen en dashboarding

De Transport & Logistiek sector is volop in beweging. Transportbedrijven zijn dringend op zoek naar personeel. De impact van de Brexit is een van de meest actuele thema’s die menig ondernemer in deze sector bezighoudt. Daarnaast is er veel aandacht voor het realiseren van groeiambities in de huidige tijd met gunstige economische omstandigheden. Hoe kunt u hiervoor de juiste strategische beslissingen maken? En op basis van welke Key Performance Indicators (KPI’s) stuurt u uw onderneming? En is Mpowerment dé oplossing voor uw personeelstekort? Op 6 november praten we u graag bij over deze belangrijke ontwikkelingen.

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. 

Hoe kunt u uw transportonderneming nog succesvoller laten opereren? Hoe neemt u de juiste strategische beslissingen voor de toekomst? En wat zijn de fiscale gevolgen van de Brexit voor uw onderneming? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Transport & Logistiek sector en bezoek ons seminar dat exclusief gericht is op ondernemers in deze sector.

Tijdens het seminar laten we u onder meer kennismaken met het onderwerp dashboarding. Welke informatie in de vorm van KPI’s wilt u op welke momenten beschikbaar hebben voor uw onderneming? Wij geven u graag antwoord op deze vragen tijdens deze interactieve sessie en laten u zien hoe u met behulp van dashboarding uw KPI's real time inzichtelijk krijgt.

Daarnaast zal Anas Ragheb u meer vertellen over zijn bedrijf en de oplossing die hij voor uw personeelstekort biedt. Mpowerment is een onderneming die zich inzet om vluchtelingen met een opleiding en werkervaring aan het werk te krijgen. In het kader van vrachtwagenchauffeurs met een vluchtelingenstatus worden deze vakmensen in een half jaar tijd getraind in: de Nederlandse taal, Nederlandse cultuur, sollicitatietraining en een vakopleiding inclusief praktijk, techniek, verkeerstheorie en code 95. Op deze manier worden zij klaargestoomd voor de Nederlandse arbeidsmarkt.

Locatie

Mazars Rotterdam | Watermanweg 80, 3067 GG Rotterdam

Programma

15.00 uur | Ontvangst en inloop
15.30 uur | Aanvang van de sessie - Strategische beslissingen in uw onderneming
15.45 uur | Video Export control
16.00 uur | Dashboarding: uw KPI’s real time inzichtelijk krijgen
16.20 uur | Mpowerment: dé oplossing voor uw personeelstekort
16.40 uur | Brexit en de fiscale gevolgen
17.00 uur | Afronding / vragen
17.15 uur | Netwerkborrel

Transport & Logistiek

Meer over Mpowerment

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrieven

Waarde creëren door kennis te delen; dat is waar Mazars voor staat. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar ook op nieuwe ideeën. Met onze nieuwsbrieven delen onze specialisten graag hun kennis met u.