Ons (digitale) HR-café is geopend!

Het HR-café: een digitale ontmoetingsplek voor HR-professionals en ondernemers waar HR-kennis en ervaring op een laagdrempelige en informele wijze worden gedeeld.

Deel kennis en ervaring, raak geïnspireerd!

De praktijk laat zien dat organisaties aan het overleven zijn en daarnaast gedwongen worden om na te denken over nieuwe vormen van (samen)werken in een 1,5 meter economie. Om krachten te bundelen en van elkaar te leren, faciliteert  Mazars een (digitaal) platform, het HR-café. In dit online café kom je in contact met andere ondernemers en HR-professionals.  

Invulling van het HR-café

Elke sessie wordt begeleid en gefaciliteerd door HR-professionals van Mazars. De volgende sessie staat gepland op donderdag 9 juli en staat in het teken van Digital Transformation in HRM. Deze sessie zal worden begeleid door onze gastspreker en tevens collega Marc van Biert. Opnieuw organiseren we een interactieve sessie over de impact van digitalisering op medewerker en organisatie. De vraag die we zullen behandelen: ‘’hoe ziet werken en samenwerken eruit in het post-corona tijdperk?’’.

Lees hier de ervaring van onze gasten

We kijken terug op een geslaagde en inspirerende opening! Enkele reacties van gasten: 

  • “Verrassend gelijksoortige uitdagingen, goede tips en suggesties”
  • “Leuke andere bedrijven die ik nog niet kende”
  • Fijn om ervaringen van anderen te horen en te merken dat we uitdagingen delen. Het is inspirerend om hierover te brainstormen met mensen buiten je werkomgeving. Bewustwording van de 'veranderfase' waarin wij zitten als bedrijf, is wat ik mee neem uit deze sessie

Save the date

Het volgende digitale HR-café wordt georganiseerd op donderdag 9 juli om 15:00 uur. De sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Meer weten?

Wil je gast worden en / of op de hoogte gehouden worden van de volgende (interactieve) sessies? Meld je kosteloos aan per e-mail. Voor vragen kun je contact opnemen met Rianne Gerritsen per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 22 88 of met Martine Huitink per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 17 83. Zij helpen u graag verder.