Mazars University

Vandaag de dag wordt er veel van u verwacht. U hoort van alle markten thuis te zijn, waardoor de focus niet altijd op de goede plek ligt. Dit maakt het lastig om de actuele ontwikkelingen en juiste inzichten in uw vakgebied bij te houden. Mazars University is het opleidings- en kennisinstituut voor uw ontwikkeling. Laat u inspireren:

Permanente Educatie | PE-uren

Door de certificering van Mazars University bij o.a. NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) zijn wij een erkende onderwijsinstelling en bieden wij diverse beroepsgroepen de mogelijkheid Permanente Educatie-uren te behalen. U kunt bij elke workshop in aanmerking komen voor PE-uren. Heeft u PE-uren nodig? Bekijk dan onze evenementenkalender »

Mazars verzorgt diverse cursusvormen

Mazars University verzorgt verdiepende workshops, informerende seminars, inspirerende sessies en maatwerk opleidingen variërend van een halve dag tot meerdere dagen met uiteenlopende onderwerpen. Meer informatie over onze cursusvormen »

CEDEO gecertificeerd

Mazars University is gecertificeerd door CEDEO. Hierdoor zijn wij een erkende onderwijsinstelling voor Accountancy Opleidingen. U kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige workshops, seminars en events.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over Mazars University of onze inspirerende events? Neem contact op met Saskia van Essen-de Rijk per e-mail (university@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 12 34. Wilt u op de hoogte blijven van onze actuele evenementen? Word dan lid van onze nieuwsbrief »

Share