Inspiratiesessie Augmented Reality & Virtual Reality

Hoeveel weet u eigenlijk van AR en VR en op welke wijze zijn deze technieken voor uw onderneming van toepassing? Meld u nu aan en wees in korte tijd volledig op de hoogte!

  

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

De DDW (Dutch Design Week)  met dit jaar als thema ‘the making of’ is voor ABN AMRO, Brainport en Mazars de ultieme gelegenheid om u mee te nemen in de wereld van AR en VR. We nodigen u dan ook graag uit op maandag 24 oktober in De Effenaar in Eindhoven voor onze interactieve bijeenkomst ‘Augmented and Virtual Reality, is het nog een keuze?’.

Wat gaan we doen?

Onze dagvoorzitter Peter Cox zal het event leiden. Naast een algemene inleiding over AR/VR, de verschillen tussen AR en VR, de laatste ontwikkelingen en de verwachte impact hiervan zullen ondernemers Jorick Huizinga, Koen Berends, Ingmar Vroege en Jaco van Oord, hun (eerste) stappen op het gebied van AR/VR toelichten en hun opgedane kennis delen.

Alleen erover praten is niet leuk. Virtual Reality moet je ook beleven! Daarom laten we u aan het einde via een live demo VR zelf ervaren.

Tijdens de afsluitende borrel heeft u exclusieve toegang tot de Hyperspace Collective: Beyond…….., in de Effenaar. De expositie in het kader van de DDW die de toegevoegde waarde van AR en VR technieken laat zien.  

Onze sprekers

  • Jorick Huizinga (CEO & Co-Founder van Unit040) geeft zijn visie over de toekomst van visualisatie. Wat is de huidige stand van de techniek en waar gaat het naar toe? Jorick neemt u mee in deze bijzondere en exponentieel groeiende wereld.
  • Koen Berends (CDO & Founder van Electude) Electude (www.electude.com) past op revolutionaire wijze e-learning in het beroepsonderwijs toe. Door het gebruik van spannende, interactieve animaties en simulaties, is Electudes game-based learning de meest effectieve en leuke manier van leren in automotive onderwijs.
  • Ingmar Vroege (Bricks & Goggles) en Jaco van Oord (Olivier + Partners Architecten) vertellen over het toepassen van VR tijdens het ontwerpproces. 

Share