Kennisbijeenkomst Financiering voor Transport & Logistiek

Het zal u als ondernemer in de sector Transport & Logistiek vast niet zijn ontgaan dat het financieringslandschap sinds de kredietcrisis blijft veranderen. Ook de nieuwe regelgeving, zoals Basel III, maakt dat de traditionele banken huiverig zijn geworden om risico’s te nemen in het verstrekken van krediet. Tijdens de kennisbijeenkomst ‘Financiering voor Transport & Logistiek’ brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiering.

Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze workshop. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Tijdens de kennisbijeenkomst neemt Arno Leeuwenburgh van Turnpoint Finance u mee in het financieringslandschap en brengt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Welke financieringsopties zijn er voor uw onderneming naast de traditionele bankfinanciering?

Daarna vertelt Menno van den Ende van ABN AMRO Commercial Finance u alles over factoring, een financieringsvorm die weer in opkomst is. Wat zijn de verschillende mogelijkheden van factoring en wat zijn de voor- en nadelen voor uw organisatie?

Laat u verder inspireren door een verhaal uit de praktijk van Kees Moolenaar van Florencis die voorheen kritisch was over factoring, maar hier nu heel positieve ervaringen mee heeft en die graag met u deelt!

Wat zijn tot slot de consequenties van factoring voor de jaarrekening en voor de ratio’s? Aart Bunschoten van Mazars bespreekt met u de belangrijkste aandachtspunten!

Op al deze bovenstaande vragen krijgt u antwoord tijdens de kennisbijeenkomst op donderdag 13 oktober bij Mazars Rotterdam!

Locatie

Mazars | Rivium Promenade 200, 2909 LM Capelle a/d IJssel

Voorwaarden

Deelname is kosteloos. Uiterlijk één week voorafgaand aan het event ontvangt u de bevestiging. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat dit ons dan z.s.m. weten. In ieder geval uiterlijk één dag voorafgaand aan dit event.

Share