Kennissessie: Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vrijwel elke organisatie moet privacy-verhogende maatregelen treffen om aan de nieuwe Europese privacywetgeving te voldoen. Bent u al goed voorbereid op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 ingaat? De AVG stelt strenge eisen aan de verwerking en dataopslag van persoonsgegevens, maar hoe doet u dat? Kom in actie en zorg dat u tijdig voldoet aan deze eisen om hoge boetes te voorkomen.

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Heeft u interesse in dit onderwerp neem dan contact op met Mazars University.

Door de Europese privacywetgeving verandert de manier waarop bedrijven persoonsgegevens beheren en gebruiken. Want alleen onder strikte voorwaarden mag u persoonlijke informatie verzamelen en bewaren. Bedrijven die niet aan de richtlijnen voldoen kunnen een forse boete opgelegd krijgen.

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie aan deze wet voldoet? Tijdens deze interactieve kennissessie informeren wij u graag over de regels en aandachtspunten rondom de AVG. Ook vertellen wij u welke privacy-verhogende maatregelen u moet treffen en hoe u dit het beste aanpakt. Meld u kosteloos aan voor deze kennissessie en zorg dat uw organisatie tijdig AVG-compliant is.

Programma

14.00 uur Ontvangst
14.30 uur De Algemene Verordening Gegevensbescherming
16.00 uur Pauze
16.15 uur Roadmap en handreikingen
16.40 uur Discussie met stellingen
17.00 uur Netwerkborrel

 

Privacybescherming

GDPR Checker

Share