Workshop: De Belastingdienst controleert, anno 2017

Heeft uw bedrijf al geruime tijd geen belastingcontrole gehad? Dan is het goed om te weten dat een belastingcontrole er nu heel anders aan toe gaat dan vroeger. Wilt u er zeker van zijn dat een toekomstige controle goed verloopt en dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan? Meld u dan direct aan voor deze workshop en krijg handvatten om mee aan de slag te gaan!

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Uit recente berichten is gebleken dat de Belastingdienst de afgelopen periode minder belastingcontroles heeft uitgevoerd dan gepland. Naar verwachting zal dit echter niet lang zo blijven, onder meer vanwege de toenemende internationale uitwisseling van belastinggegevens. Ook wordt van het steeds toenemende aantal ondernemers die een Horizontaal Toezicht Convenant met de Belastingdienst heeft afgesloten, gevraagd zélf een periodieke belastingcontrole te verrichten.

De huidige controleaanpak sluit aan bij het digitale tijdperk. Hoe ziet zo’n controle er tegenwoordig eigenlijk uit? Naar welke specifieke onderdelen op het gebied van btw en loonheffingen zal de Belastingdienst  gaan kijken? Kunt u nu al iets doen om u te wapenen ingeval van een belastingcontrole? Wij helpen u hiermee, door deze praktische workshop. Want voorkomen is beter dan genezen. 

Locatie

Mazars Rotterdam

Programma

13.30 uur | Ontvangst
14.00 uur | Huidige controleaanpak Belastingdienst
14.30 uur | Btw-aandachtspunten controle
15.15 uur | Pauze
15.30 uur | Loonheffings-aandachtspunten controle
16.15 uur | Vooraf ‘in control’ zijn
16.45 uur | Vragen
17.00 uur | Napraten met borrel
17.30 uur | Einde

Kosten en Permanente Educatie

De kosten voor deze praktische workshop zijn € 249,- ex. btw per persoon. Inclusief 3 PE-uren certificaat (NBA) en cursusmaterialen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor deze sessie kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de sessie datum. Annuleert u uw deelname binnen één week dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag. 

Sprekers

Share