Workshop: Werken met de werkkostenregeling

In februari 2017 vindt de afrekening van de werkkostenregeling (WKR) voor 2016 plaats. De WKR blijft voor veel organisaties lastige materie. Er is nog veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken? Meld u dan aan voor de workshop.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Toegevoegde waarde workshop

In vorige workshops hebben wij u voorbereid op de WKR. In deze workshop kiezen we voor een praktische opzet. Wij maken een verdiepingsslag en gaan in op verschillende praktijkervaringen van afgelopen jaar.

  • Hoe richt u uw administratie in zodat het voldoet aan de vereisten van de Belastingdienst?
  • Hoe gaat u om met een steekproef van de Belastingdienst, wat zijn veelvoorkomende valkuilen?
  • Hoe benut u op de juiste manier de vrije ruimte, ook als u die het afgelopen jaar niet heeft gebruikt?

Programma

13.30 uur | Ontvangst
14.00 uur | Workshop
17.00 uur | Einde

Permanente Educatie en investering

De kosten voor deze praktische workshop zijn € 349,- ex. btw per persoon. Inclusief 3 PE-uren certificaat (NBA) en cursusmaterialen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag. 

Sprekers

Share