Mazars University

Vandaag de dag wordt er veel van u verwacht. U hoort van alle markten thuis te zijn, waardoor de focus niet altijd op de goede plek ligt. Dit maakt het lastig om de actuele ontwikkelingen en juiste inzichten in uw vakgebied bij te houden. Mazars University is het opleidings- en kennisinstituut voor uw ontwikkeling. Laat u inspireren:

Workshop: Arbeidsrecht voor HR

30 OKTOBER 2018 - Wilt u graag een verbreding aanbrengen in uw HR kennis door een introductie in het arbeidsrecht? Of wilt u graag handvatten om op arbeidsrechtelijk gebied meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan uw organisatie? Meld u dan aan voor onze interactieve workshop Arbeidsrecht voor HR.

Workshop: IFRS Update

31 OKTOBER 2018 - De IFRS-standaarden blijven zich in rap tempo ontwikkelen. Wij brengen u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen tijdens de workshop ‘IFRS Update’.

Seminar Transport & Logistiek: Brexit, toekomstgericht ondernemen en dashboarding

6 NOVEMBER 2018 – De Transport & Logistiek sector is volop in beweging. Transportbedrijven zijn dringend op zoek naar personeel. De impact van de Brexit is een van de meest actuele thema’s die menig ondernemer in deze sector bezighoudt. Daarnaast is er veel aandacht voor het realiseren van groeiambities in de huidige tijd met gunstige economische omstandigheden. Hoe kunt u hiervoor de juiste strategische beslissingen maken? En op basis van welke Key Performance Indicators (KPI’s) stuurt u uw onderneming? En is Mpowerment dé oplossing voor uw personeelstekort? Op 6 november praten we u graag bij over deze belangrijke ontwikkelingen.

Workshop: Werkkostenregeling, de verwerking in aangifte

NOVEMBER 2018 - De WKR blijft lastige materie. Er is nog steeds veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u met praktische vragen zit. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken?

Driedelige Masterclass 'Bedrijfsovername'

START 21 NOVEMBER 2018 - Bij het kopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Van waardebepaling en onderhandelingen tot de uiteindelijke overeenkomst. Kortom: er moet veel geregeld worden. Daarnaast komt er in veel gevallen ook emotie bij kijken. Het is een proces dat over het algemeen meerdere jaren in beslag neemt. Meld u aan voor de driedaagse Masterclass ‘Bedrijfsovername’ en krijg inzicht in het aan- en verkoopproces.

Workshop: Verzuimmanagement: de basis en de verdieping

15 NOVEMBER 2018 - Als u te maken krijgt met een zieke werknemer, moet u van alles regelen. Er is wet- en regelgeving waarmee u rekening moet houden. Hoe gaat u daarmee om? Hoe zorgt u voor effectieve verzuimbegeleiding? Wat zijn de mogelijkheden om uw verzuim te beperken en waar mogelijk zelfs te voorkomen? Tijdens deze workshop krijgt u concrete handvatten om het verzuim binnen uw onderneming zo goed mogelijk te managen.

Share