Cursusvormen bij Mazars University

Van InCompany cursussen en workshops tot aan seminars en inspiratiesessies, Mazars University biedt u diverse mogelijkheden om kennis te verbreden en kansen te creëren.

InCompany-cursus

Wilt u een exclusieve training voor uw mensen op uw eigen locatie? Maak dan gebruik van onze InCompany-cursussen. Met een InCompany curcus kunt u de training volledig op uw wensen en behoeftes afstemmen. Vrijwel alle workshops kunnen binnen uw organisatie aangeboden worden.

De voordelen van een InCompany cursus op een rij:

  • Praktijkvoorbeelden worden specifiek op uw organisatie toegepast
  • De interactie wordt vergroot tussen collega’s
  • Uw mensen worden tegelijkertijd opgeleid. Dit leidt tot meer uniformiteit in de begrippen, aanpak en werkwijze van uw mensen
  • U bespaart kosten door per dagdeel te betalen en niet per persoon
  • Door PE-uren toe te voegen kunt u de kennis en vaardigheden van uw mensen op peil houden
  • U bespaart tijd door uw mensen niet te laten reizen naar een externe locatie

Verdiepende workshops

Onze verdiepende workshops hebben een interactief karakter, waardoor u voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De ervaring leert dat een kleinere groep ervoor zorgt dat kennis beter opgenomen wordt en verrassende inzichten geeft. Daarom is voor onze workshops slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Informerende seminars

De seminars zijn inspirerende bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen. In een dagdeel delen de specialisten uit de praktijk hun kennis en inzichten. Na afloop van de seminars krijgt u voldoende gelegenheid om met vakgenoten en collega’s ervaringen te delen en nieuwe contacten op te doen.

Inspirerende sessies

In onze inspiratiesessies is alles is mogelijk. De sessies bieden u de gelegenheid om inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten, collega’s en specialisten. In een korte krachtige en verrassende sessie komen vele verschillende actuele onderwerpen en interessante externe sprekers aan bod. 

Bekijk onze evenementen

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze cursusvormen? Neem dan contact op met Mazars University per e-mail university@mazars.nl of per telefoon: +31 (0)88 – 277 12 34.

Mazars University

Bekijk onze events

Share