Workshop: IFRS Update

De IFRS-standaarden blijven zich in rap tempo ontwikkelen. Wij brengen u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen tijdens de workshop ‘IFRS Update’.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Het volgen van ontwikkelingen over IFRS en het analyseren van de impact op uw cijfers kan een uitdaging zijn. IFRS biedt uitdagingen, maar kan ook kansen opleveren in internationaal verband.

De workshop wordt in het Engels gegeven en is voor iedereen die geïnteresseerd is in IFRS. De workshop is interactief: u kunt vooraf uw vragen insturen via het aanmeldformulier. Wij helpen u graag uw jaarrekening volledig IFRS-proof te maken.

Programma

08.45 uur Ontvangst
09.00 uur Disclosure requirements under IFRS 9 Financial Instruments and IFRS 15 Revenue from Contracts with Customers
10.00 uur  An update on the practical application of IFRS 16 (including a demonstration of a tool developed by Mazars UK)
11.00 uur  Pauze
11.15 uur Financial reporting insights from forensic investigations of financial statements
12.15 uur Overview of recent developments of IFRS
13.00 uur Lunch met gelegenheid tot individuele vragen
14.00 uur  Einde

Locatie

Mazars Rotterdam | Watermanweg 80, 3067 GG Rotterdam

Kosten en Permanente Educatie

De kosten voor deelname bedragen € 195,- ex btw per persoon. Dit is inclusief een 4 PE-uren certificaat en cursusmaterialen.

Voorwaarden betaalde workshops

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag.

Sprekers

De workshop wordt gegeven door Steven Brice en Josephine Tyrrel. Steven is verantwoordelijk voor het Financial Reporting Advisory team bij Mazars Londen en staat erom bekend dat hij heldere adviezen en praktische oplossingen biedt. Josephine Tyrrel is verantwoordelijk voor de interne technische accounting training binnen het Financial Reporting Advisory team.

Beyond the GAAP

Events

Sprekers

Share