Workshop: Teamontwikkeling: beter samenwerken is beter presteren

Heeft u een team dat niet met elkaar, maar over elkaar praat? Wordt er weinig gebruik gemaakt van de persoonlijke kwaliteiten? Wilt u dat uw medewerkers het beste uit zichzelf en ook uit elkaar halen? Kortom wilt u dat uw team optimaal communiceert en samenwerkt? Meld u aan voor de workshop teamontwikkeling en na afloop weet u hoe u een productief, betrokken en bevlogen team neer kunt zetten.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

In de workshop ‘Teamontwikkeling: beter samenwerken is beter presteren’ geven we inzichten in de teamorganisatie die actief kunnen bijdragen aan het vergroten van de teameffectiviteit. Focus in deze workshop ligt op het uitdagen van de organisatie, het team en het individu om een betere ontwikkeling te initiëren, realiseren en/of continueren.

De onderwerpen:

  • Wat zijn de trends en ontwikkelingen
  • Hoe krijgt u inzicht in effectiviteit en veiligheid
  • Hoe herkent u de succesfactoren en valkuilen
  • Hoe optimaliseert u de effectiviteit

Tijden

13.15 uur | Ontvangst 
17.15 uur | Einde 

Kosten en Permanente educatie

De kosten voor deze workshop zijn € 195,- ex. btw per persoon. Inclusief 3 PE-uren certificaat (NBA) en cursusmaterialen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Bij onvoldoende deelname behoudt Mazars zich het recht voor de workshop te annuleren. Tot twee weken voor de workshop kunt u uw deelname kosteloos annuleren, daarna berekenen wij 50% van de deelnamekosten tot één week voor de workshop datum. Annuleert u uw deelname binnen een week voor de workshop datum dan berekenen wij u het volledige deelnamebedrag.  

Doe de HR Scan

HR Scan

HR Scan

Preventieve acties op het gebied van HR op de lange termijn leiden tot meer tevredenheid onder uw...

HR Services

Share