Herziene Corporate Governance Code

De Corporate Governance Code bevat principes en best practice bepalingen over de governance van beursvennootschappen. De herziene Corporate Governance Code - van toepassing vanaf 2017 - vraagt om versterking van risicomanagement en de interne audit functie.

Download de Herziene Corporate Governance Code

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met Michel Kee (michel.kee@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 277 12 02. Hij helpt u graag verder.

 
Bron: Monitoring Commissie Corporate Governance Code

Meer informatie?

Onze Expertise

Governance Risk Compliance Sustainability _ Page.jpg

Governance, Risk, Compliance & Sustainability

Door continue verandering en toenemende regelgeving vragen managers, bestuurders en toezichthouders zich af of hun onderneming of organisatie ‘in control’ is. Hebben zij goed zicht op de risico’s, welke governance is nodig, bewegen controle processen mee met de veranderingen en is de bemanning aan boord voldoende getraind voor een behouden vaart? Er is een groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van (corporate) governance, risicomanagement, interne controle en internal audit zowel in de private als publieke sector. Het Mazars-team - geselecteerd op rijke praktijkervaring - werkt samen met u aan oplossingen op maat.