Praktijkupdate bedrijfsopvolgingsregeling SW 1956

Recent verscheen in het Kwartaalbericht Estate Planning (KWEP) een nieuwe praktijkupdate van Johan Zuiderwijk, partner bij Mazars, over de bedrijfsopvolgingsregeling. In dit artikel staat Johan Zuiderwijk stil bij de evaluatie van de bedrijfsopvolgingsregelingen, zakelijk vastgoed, vermogensetikettering bij vennootschappelijke holdingstructuren, (overtollige) liquide middelen, bezitseis bij fictieve verkrijging via pensioenvennootschap, voortzettingseis, belastinglatentie en politieke dynamiek.

Download het PDF-bestand

Het artikel 'Praktijkupdate bedrijfsopvolgingsregeling SW 1956' van Johan Zuiderwijk is een bijdrage aan het Kwartaalbericht Estate Planning. Download het PDF-bestand voor meer informatie:

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met Johan Zuiderwijk per e-mail  of per telefoon: +31 (0)88 277 16 09. Hij helpt u graag verder. 

Meer informatie?

Onze Expertise

Estate planning

Als vermogende particulier en/of ondernemer wilt u graag de zekerheid dat uw vermogen goed is gestructureerd, op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeur. Maar hoe weet u dat u fiscaal en juridisch de optimale keuzes heeft gemaakt? En dat deze keuzes waar nodig tijdig worden aangepast aan veranderde wet- en regelgeving? De specialisten van Mazars helpen u graag met deze en andere vragen op het gebied van estate planning.