Praktijkupdate over de bedrijfsopvolgingsregeling

Recent verscheen in het Kwartaalbericht Estate Planning (KWEP) een nieuwe praktijkupdate van Johan Zuiderwijk, partner bij Mazars, over de bedrijfsopvolgingsregeling. In dit artikel staat Johan Zuiderwijk stil bij de evaluatie van de bedrijfsopvolgingsregelingen, materiële ondernemingstoets / zakelijk vastgoed, materiële ondernemingstoets/ overig, (overtollige) liquide middelen, bezitseis en belastinglatentie.

Download het PDF-bestand

Het artikel 'Praktijkupdate over de bedrijfsopvolgingsregeling' van Johan Zuiderwijk is een bijdrage aan het Kwartaalbericht Estate Planning. Download het PDF-bestand voor meer informatie:

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met Johan Zuiderwijk per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 16 09. Hij helpt u graag verder. 

Meer informatie?

Onze Expertise

Estate Planning

Als vermogende particulier en/of ondernemer wilt u graag de zekerheid dat uw vermogen goed is gestructureerd, op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeur. De specialisten van Mazars adviseren vermogende particulieren en ondernemers op nationaal en internationaal niveau, over zowel privé- als zakelijk vermogen.