Uitdagende Amstel Gold Race toertocht voor Team Mazars

16 april 2018 - In een zonovergoten Zuid-Limburg hebben klanten, relaties en Mazars medewerkers de toertocht van de Amstel Gold Race uitgereden. De deelnemers reden of de 100 of de 125 kilometer lange toertocht. Ondanks het mooie weer, wat veel goed maakte, waren er toch ook weer voldoende uitdagingen voor de renners. De vele beklimmingen zorgen altijd weer voor een uitdagende tocht.

Het parcours

Vanuit de start in Valkenburg kronkelden de deelnemers door het Limburgse heuvellandschap. In de 100 kilometer route moeten 1.354 hoogtemeters overwonnen worden, met acht beklimmingen, waaronder de Fromberg en de befaamde Cauberg op het eind van de rit. Bij de 125 kilometers moesten onze renners zelfs 1.461 hoogtemeters overwinnen om ook in Valkenburg weer over de finish te kunnen gaan.

Sportief netwerken

Het sportieve aspect combineren met netwerken met klanten en relaties, dat stond centraal op deze dag. Mazars nam deel aan de Amstel Gold Race toerversie omdat een sportevenement als dit goed past bij de waarde die Mazars als de organisatie hecht aan vitaliteit. Voor thema’s als duurzame inzetbaarheid van medewerkers en een goede work-life balance is ruim aandacht binnen de organisatie.

Kees de Heus, Senior Manager Accountancy en Advies, is als organisator van de business ride tevreden. "De sfeer was goed en we hebben lekker gefietst met elkaar. De renners waren goed getraind, waardoor we eigenlijk snel terug waren in Valkenburg. Ik heb genoten van het mooie landschap met dit jaar ook het prachtige weer. Mooi om dit samen met klanten, relaties en collega’s te doen."

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de Amstel Gold Race toertocht, dan kunt u contact opnemen met Roland Vizee per mail  of per telefoon +31 (0)88 277 19 82 of Kees de Heus per mail  of per telefoon +31 (0)88 277 19 85. Zij helpen u graag verder.