Business - it's personal

Het maakt niet uit hoe lang een onderneming al bestaat, in welke branche ze actief is of wie haar klanten zijn. Elke onderneming is uniek. De komende periode informeren we u over diverse onderwerpen die voor u van belang zijn. Van opvolging tot duurzaamheid, internationaal uitbreiden tot het inhuren en motiveren van generatie Z.

Het creëren van marktwaarde voor uw onderneming

1600x500 5 pob.png
Ondernemerszin is de drijvende kracht achter de meeste ondernemingen. Toch is de kans groot dat u als ondernemer – al dan niet gezegend met een ijzersterke ondernemersgeest – tegen problemen aanloopt als het gaat om het op lange termijn creëren van marktwaarde.

LEES VERDER

Maak uw onderneming duurzamer met drie stappen

Afbeelding 1600x500.png
Het is voor ondernemingen belangrijker dan ooit om een duurzaamheidsstrategie te hebben, zodat ondernemingen ook op langere termijn succesvol kunnen blijven. Maar nadenken over duurzaamheid is niet alleen van belang om de visie en strategie van uw onderneming naar een hoger plan te tillen. Duurzame bedrijfsvoering is vooral gebaseerd op slimmere, efficiënte processen. Dat betekent dus dat duurzaamheid letterlijk en figuurlijk loont, het helpt u onnodige kosten te vermijden. En dat is interessant voor iedere ondernemer. Maar hoe maakt u uw onderneming duurzamer?

LEES VERDER

In zes stappen naar een strategisch businessplan en slimmer prestatiemanagement

In-zes-stappen-naar-een-strategisch-businessplan-en-slimmer-prestatiemanagement-_-Page.jpg
We hoeven u als ondernemer eigenlijk niet uit te leggen dat het succesvol runnen van een onderneming flink wat van u vraagt. Natuurlijk weet u hoe belangrijk het is om uw aandacht en focus goed te verdelen. Toch komt het regelmatig voor dat uw tijd wordt opgeslokt door ad hoc-zaken en dagelijkse bezigheden waardoor u uw langetermijnplanning uit het oog verliest.

LEES VERDER

De juiste balans tussen cultuur en digitalisering

afb1.jpg
De digitale en technologische vooruitgang heeft ondernemingen wereldwijd grote voordelen gebracht. Met digitale innovatie nemen klantinzicht en -interactie, betere en snellere besluitvorming d.m.v. artificial intelligence en de toepassing van flexibele en schaalbare (cloud-)oplossingen toe. De enorme hoeveelheden waardevolle data en inzichten die via verschillende algoritmen verzameld worden kunnen uw strategie ondersteunen.

LEES VERDER

Creëer waarde en maak uw onderneming verkoopgereed

Voorbereidingsopdracht Leid jezelf beinvloed anderen.pdf.png
Als eigenaar is het verkopen van uw onderneming een van de belangrijkste beslissingen die u in uw zakelijke leven zult nemen. Na alle energie, tijd, moeite en geld die u heeft geïnvesteerd in uw onderneming wilt u, als de tijd rijp is, het maximale resultaat behalen. Het is daarom nooit te vroeg om uw onderneming verkoopgereed te maken. Door nu al bij alles na te denken over waardecreatie, zal het verkoopproces soepeler verlopen en de waarde voor u verbeteren.

LEES VERDER

Meer informatie?