Mazars team in Amstel Gold Race toertocht 2017

Op zaterdag 15 april 2017 neemt Mazars met een team deel aan de toerversie van de Amstel Gold Race. Voor het tweede jaar op rij rijden wij deze uitdagende klassieker met klanten, relaties en Mazars medewerkers. Het Limburgse heuvellandschap met haar vele beklimmingen staat garant voor een intensieve tocht.

Aandacht voor vitaliteit

Wij moeten als organisatie voortdurend in beweging blijven om ons te kunnen aanpassen aan een snel veranderende wereld. De toegenomen wensen en ook eisen ten aanzien van bijvoorbeeld kwaliteit maken dat de druk op iedereen die een actieve rol in de maatschappij en het economisch verkeer speelt hoog is. Aandacht voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, voor onze mensen maar ook in de samenwerking met onze klanten, staat daarom hoog op de agenda bij Mazars.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Vitaliteit wordt steeds verder geborgd in onze teams, waarbij thema’s als duurzame inzetbaarheid en een gezonde work-life balance voortdurend punt van aandacht zijn. Alleen dan kunnen wij de duurzame, maatschappelijk betrokken onderneming zijn die wij voor ogen hebben. Een organisatie waarbinnen onze mensen kunnen groeien en diensten leveren die relevant zijn voor onze klanten.

De Amstel Gold Race toerversie betekent voor ons invulling geven aan deze visie waarbij een mooie mix van sporten en netwerken samen met klanten en relaties centraal staat.

Meer weten over de Amstel Gold Race toerversie?

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Roland Vizee per mail of per telefoon +31(0)88 277 19 82 of Kees de Heus per mail of per telefoon +31(0)88 277 19 85. 

Share