Optimaliseer uw HR– en salarisprocessen

8 oktober 2019 - De in-, door- en uitstroom van medewerkers resulteert in een dynamische en complexe administratie van HR- en salarisgegevens. Als u geen grip heeft op deze processen, kan dit leiden tot een aanzienlijke verhoging van kosten en inefficiëntie. Mazars analyseert uw HR- en salarisprocessen en optimaliseert deze.

Efficiënter werken, betere dienstverlening

Mazars geeft u duidelijkheid, inzicht en grip als het gaat om het proces van in-, door- en uitstroom van medewerkers. We verhogen de snelheid en kwaliteit van processen, zodat u efficiënter kunt werken en de kwaliteit van uw dienstverlening kunt verhogen. Samen met u worden de voorkomende HR- en salarisprocessen in beeld gebracht. Vervolgens zal de procesoptimalisatie met u worden besproken.

Door uw administratieve HR- en Salarisprocessen te optimaliseren kunt u het volgende realiseren:

  • Efficiencyverbetering
  • Kwaliteitsverbetering
  • Aansluiting van uw interne systemen

Steeds vaker ontvangen wij vragen van klanten om de HR- en salarisprocessen te optimaliseren. Naast een groot aantal standaard koppelingen hebben wij onlangs samen met IT- specialisten verschillende interfaces weten te realiseren voor systemen waar geen standaardoplossing voor beschikbaar is.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw HR- en salarisprocessen kunnen optimaliseren? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij Mazars of neem direct contact op met Emiel van der Lee per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 2088, of met Reinier Burghout per e-mail  of per telefoon: +31 (0)88 277 1637. Zij helpen u graag verder.

Aanmelden Payroll Actueel

Events

HR Basics - page.jpg

Workshop: HR-basiskennis en -kunde

Zou u graag meer kennis willen hebben over de diverse HR-componenten in een jaarcyclus? Wilt u meer handvatten om de personeelsadministratie en het contractbeheer conform wet- en regelgeving in te richten? In onze workshop HR-basiskennis en –kunde brengen wij u op de hoogte van de basiskennis en –kunde van het HR-vak om dit goed te kunnen uitoefenen in een professionele organisatie.