Succesvolle Amstel Gold Race toertocht voor Mazars team

18 april 2017 | In een regenachtig Zuid-Limburg hebben klanten, relaties en Mazars medewerkers de toertocht van de Amstel Gold Race samen uitgereden. De deelnemers reden of de 100 of de 125 kilometer lange toertocht. Zij kronkelden door het Limburgse heuvellandschap en beklommen in totaal zeven heuvels, waaronder de Fromberg en de fameuze Cauberg op het einde van de rit.

Sporten en netwerken

Het sportieve aspect combineren met netwerken met klanten en relaties, dat stond centraal op deze dag. Mazars nam deel aan de Amstel Gold Race toerversie omdat een sportevenement als dit goed past bij de waarde die Mazars als de organisatie hecht aan vitaliteit. Voor thema’s als duurzame inzetbaarheid van medewerkers en een goede work-life balance is ruim aandacht binnen de organisatie.

"Ik was dit jaar meer getraind."

Ron van Harten, Relatiemanager Bedrijven Real Estate & Retail bij ABN AMRO, deed voor het tweede jaar mee aan de business ride als relatie van Mazars. “Het is top hoe het allemaal georganiseerd is. De tocht ging mij beter af dan vorig jaar, ik was nu meer getraind. Het slechte weer maakte het wel extra zwaar. Er was ruim tijd om de andere deelnemers goed te spreken. Het was ontzettend leuk om dit met elkaar te doen.”

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de Amstel Gold Race toertocht, dan kunt u contact opnemen met Roland Vizee per mail of per telefoon +31 (0)88 277 19 82 of Kees de Heus per mail of per telefoon +31 (0)88 277 19 85. 

Share