Uw HR-administratie zorgeloos uitbesteed

9 januari 2020 - Steeds meer organisaties kiezen er voor om HR-administratie uit te besteden. Wist u dat u uw HR administratie ook zorgeloos kunt uitbesteden aan het Shared Service Center (SSC) van Mazars?

Shared Service Center

Uw HR-administratie kost veel tijd en de steeds veranderende wet- en regelgeving maakt het er helaas niet makkelijker op. Er komt veel bij kijken om de HR-administratie op een correcte manier uit te voeren. Met ons SSC bent u ervan verzekerd dat uw HR-administratie in kundige handen is. Samen spreken wij af welke HR-processen u wilt uitbesteden, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Als HR-specialist ondersteunen wij u onder andere op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom, verlof, verzuim en personeelsdossiers. Daarnaast bieden wij u een helpdesk die uw vragen beantwoordt op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Bovendien signaleren wij voor u kansen en risico’s op HR-gebied.

Wat zijn de voordelen?

Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet als u gebruik wilt maken van het SSC binnen uw organisatie:

  • Uw personeelsadministratie wordt u uit handen genomen door experts;
  • U heeft de zekerheid dat uw administratie compleet en up-to-date is en conform wet- en regelgeving wordt uitgevoerd;
  • U bent er van verzekerd dat kansen en/of risico’s tijdig worden gesignaleerd;
  • U bespaart tijd;
  • Continuïteit is gegarandeerd doordat het SSC tijdens kantooruren altijd bereikbaar en beschikbaar is voor u, u heeft geen hinder van vakanties, ziekte of uitdiensttreding;
  • U bent verzekerd van kwalitatieve en efficiënte processen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van het Mazars SSC voor uw organisatie? Wij komen graag met u in contact om met elkaar te onderzoeken of het SSC een passende oplossing voor u kan zijn. Neem contact op met Laura Siebeling per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 14 19. Zij helpt u graag verder.