Nieuws

Mazars houdt u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen die voor u en uw onderneming interessant zijn. Wilt u risico’s beperken en kansen optimaal benutten? Wij zetten de relevante ontwikkelingen voor u op een rij.

Mazars en ecoDa: tijd voor duurzaamheid

Mazars en ecoDa tijd voor duurzaamheid _ Page.jpg
23 september 2020 - Is duurzaamheid in het bedrijfsleven nog steeds een publiciteits- of marketinginitiatief? Moet financiële rentabiliteit altijd voorop staan? Mazars stelde in samenwerking met ecoDa een rapport op over de invoering van een duurzame bedrijfsaanpak en de huidige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid.

LEES VERDER

Wet differentiatie overdrachtsbelasting: aangekondigde maatregelen

Wet differentiatie overdrachtsbelasting aangekondigde maatregelen _ Page.jpg
23 september 2020 - Het kabinet presenteerde op Prinsjesdag het Belastingplan 2021. Het voorstel Wet differentiatie overdrachtsbelasting is onderdeel van dit plan. De maatregelen zijn bedoeld om de lasten van starters te verlichten en hun concurrentiepositie ten opzichte van beleggers op de woningmarkt te verbeteren.

LEES VERDER

Cafetariaregeling: uw eindejaarsuitkering omzetten in een aanvullende reiskostenvergoeding

Cafetariaregeling uw eindejaarsuitkering omzetten in een aanvullende reiskostenvergoeding _ Page.jpg
17 september 2020 - Door de coronacrisis werken werknemers op dit moment veel vaker thuis dan op kantoor. Wat is het effect daarvan op de belastingvrije reisvergoeding die u elke maand betaalt? En wat is er mogelijk binnen een cafetariaregeling? De Belastingdienst heeft hier meer duidelijkheid over verschaft.

LEES VERDER

Coronacrisis _ PAge.jpg

Uw uitdagingen in de coronacrisis

De impact van het coronavirus is groot en de situatie verandert continu. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en informeren u over relevante aandachtspunten en beschikbare maatregelen.