Nieuwsbrieven

Waarde creëren door kennis te delen; dat is waar Mazars voor staat. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar ook op nieuwe ideeën. Met onze nieuwsbrieven delen onze specialisten graag onze kennis met u. Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor een van onze nieuwsbrieven.

Payroll Actueel

Elke ondernemer heeft met personeels- en salarisadministratie te maken. U wilt op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen om risico’s te beperken en kansen te benutten. Meld u aan voor de Payroll Actueel.

Transport & Logistiek Actueel

Transport & Logistiek staat nooit stil. De sector kent een breed scala aan bedrijvigheid: van transporteurs, verladers en intermediairs tot dienstverleners. In die verscheidenheid zijn duidelijke gemeenschappelijke ontwikkelingen en uitdagingen te onderscheiden. Onze professionals kennen uw wereld en delen graag hun kennis van zaken met u. Daarom vindt u in onze nieuwsbrieven de laatste financiële en fiscale ontwikkelingen op het gebied van Transport & Logistiek.

Internationale nieuwsbrieven

Bent u internationaal actief? Dan kan de internationale wet- en regelgeving ook impact op uw onderneming hebben. De Mazars Groep publiceert regelmatig over relevante ontwikkelingen op uw vakgebied. Hieronder kunt u de publicaties lezen.

Share