Payroll Actueel

Elke ondernemer heeft met personeels- en salarisadministratie te maken. U wilt op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen om risico’s te beperken en kansen te benutten. Meld u aan voor de Payroll Actueel.

Payroll Actueel november 2018

In deze nieuwsbrief zetten wij voor u enkele belangrijke zaken en ontwikkelingen op een rij. Wat zijn de aandachtspunten en de mogelijkheden? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Payroll Actueel april 2018

Per 1 januari zijn weer een aantal veranderingen en aanpassingen in werking getreden. In deze nieuwsbrief zetten wij enkele belangrijke zaken voor u op een rij. Wat zijn uw aandachtspunten en kansen? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Payroll Actueel oktober 2017

Het einde van het jaar 2017 nadert snel. In deze nieuwe editie van de Payroll Actueel zetten wij enkele belangrijke zaken voor u op een rij en vertellen wij u over een aantal interessante ontwikkelingen en regelingen. Wat zijn de aandachtspunten en de kansen? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Payroll Actueel juli 2017

4 juli 2017 - Per 1 juli 2017 zijn zowel de Arbowet als het minimumloon gewijzigd. In deze nieuwsbrief zetten wij de belangrijkste zaken voor u op een rij en vertellen wij u over een aantal interessante subsidieregelingen. Wat zijn de aandachtspunten en de kansen? U leest het in deze editie van de Payroll Actueel.

Payroll Actueel mei 2017

2 mei 2017 - In deze nieuwsbrief: hogere loonkosten door verhoging minimumjeugdloon | Subsidieregeling praktijkleren | Overgangsregeling bijtellingspercentage | Controleer of u de lage of hoge sectorpremie mag hanteren | Loondoorbetalingsplicht bij arbeidsongeschiktheid | De noodzaak van een gemotiveerd relatiebeding | en meer...

Share