Cybersecurity

De digitalisering van onze samenleving en economie is een feit. Door het digitaal verbinden van organisaties, individuen en ook apparaten ontstaan onderlinge afhankelijkheden en kwetsbaarheden. In deze geavanceerde en complexe technologische omgeving is goede beveiliging van waardevolle intellectuele eigendommen, bedrijfsinformatie en persoonsgegevens van essentieel belang.

Het is noodzakelijk dat uw organisatie goed voorbereid is om zich te verdedigen tegen externe aanvallen van hackers, hacktivists en staat-gesponsorde aanvallen. Maar ook tegen interne aanvallen van bijvoorbeeld werknemers met een loyaliteitsdilemma.

Mazars heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het verbeteren van hun informatiebeveiliging. Onze aanpak is erop gericht om zowel op management als op technisch niveau u te adviseren. Door onze  persoonlijke aanpak zijn onze bevindingen en adviezen van blijvende waarde. Met de expertise en kennis van Mazars heeft u toegang tot de beste mensen en innovatieve cybersecurity diensten om u te ondersteunen in de succesvolle realisatie van uw business-strategieën. De adviseurs van Mazars bieden maatwerk, toegesneden op de specifieke wensen van de klant. 

Meer weten over cybersecurity?

Wilt u meer weten over hoe Mazars u kan helpen op het gebied van cybersecurity? Download dan onze brochure of neem contact op met Jan Matto per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 99. Hij helpt u graag verder. 

Downloads

Share