Persberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de persberichten van Mazars.

Mazars versterkt partnerteam Private Clients

24 september 2019 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partner-team versterkt met Bianca de Kroon. Met deze uitbreiding wordt de Private Clients praktijk verder versterkt.

LEES VERDER

Mazars vormt Mazars North America Alliance

MNAA
11 juli 2019 - Mazars, het internationale audit- en advieskantoor, heeft vandaag de vorming van de Mazars North America Alliance bekend gemaakt.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam audit

2 juli 2019 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partnerteam uitgebreid met Anouk Terstegen. Met deze uitbreiding wordt de Audit en Assurance praktijk in de regio Zuid verder versterkt.

LEES VERDER

Mazars benoemt Pieter Jongstra tot de Raad van Commissarissen

2 mei 2019 - Mazars Accountants en Adviseurs heeft per 1 mei 2019 Pieter Jongstra benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Met de komst van Pie-ter Jongstra is in goed overleg ook afscheid genomen van Tim Hudson. De Raad van Commissarissen bestaat vanaf nu uit Henk Broeders, voormalig Capgemini topman, Marga Hoek, algemeen directeur van De Groene Zaak, en Pieter Jongstra, voormalig voorzitter van de NBA.

LEES VERDER

Hervé Hélias benoemd tot voorzitter van de Mazars Global Board

Parijs, 17 december 2018 - Mazars, een internationaal, geïntegreerd en onafhankelijk audit- en advieskantoor gespecialiseerd in audit, accountancy, juridisch en belastingadvies en consultancy, kondigt vandaag aan dat Hervé Helias de overstap maakt naar de functie van voorzitter van de Mazars Global Board.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam audit en tax

17 september 2018 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partnerteam versterkt met Ronald Plat, Alexander Rasink en Paul Schutjens. Met deze uitbreiding worden de Audit en Assurance en de (internationale) tax praktijk in de vestigingen Rotterdam en Amsterdam versterkt.

LEES VERDER

Mazars versterkt fiscale praktijk met Roland de Jonge

6 februari 2018 – Mr Roland J. de Jonge (1973) is per 5 februari 2018 in dienst getreden als Director bij Mazars Accountants en Adviseurs. De Jonge gaat zich richten op het verder uitbreiden van de fiscale praktijk en de sector Technologie, Media & Telecom van Mazars in Amsterdam.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam met Maurice Quaedvlieg

4 januari 2018 – Drs. Maurice G.W. Quaedvlieg RA AA MBA (1972) is per 1 januari 2018 als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Quaedvlieg zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance en Not-for-profit praktijk van Mazars.

LEES VERDER

Mazars versterkt positie in Oost-Nederland door overname Ten Kate Huizinga

20 december 2017 - Per 1 januari 2018 versterkt Mazars haar positie in de regio Oost met de overname van Ten Kate Huizinga Accountants en Belastingadviseurs. Mazars en Ten Kate Huizinga gaan, onder de naam Mazars, samen werken aan de verdere groei en professionalisering van Mazars in Oost-Nederland.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam met Dick Berghout

18 september 2017 – Dick Berghout RA (1980) is per 15 september als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Berghout zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance praktijk van Mazars in Rotterdam.

LEES VERDER

Meer informatie?