Persberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de persberichten van Mazars.

Mazars benoemt Pieter Jongstra tot de Raad van Commissarissen

2 mei 2019 - Mazars Accountants en Adviseurs heeft per 1 mei 2019 Pieter Jongstra benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Met de komst van Pie-ter Jongstra is in goed overleg ook afscheid genomen van Tim Hudson. De Raad van Commissarissen bestaat vanaf nu uit Henk Broeders, voormalig Capgemini topman, Marga Hoek, algemeen directeur van De Groene Zaak, en Pieter Jongstra, voormalig voorzitter van de NBA.

LEES VERDER

Hervé Hélias benoemd tot voorzitter van de Mazars Global Board

Parijs, 17 december - Mazars, een internationaal, geïntegreerd en onafhankelijk audit- en advieskantoor gespecialiseerd in audit, accountancy, juridisch en belastingadvies en consultancy, kondigt vandaag aan dat Hervé Helias de overstap maakt naar de functie van voorzitter van de Mazars Global Board.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam audit en tax

17 september 2018 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partnerteam versterkt met Ronald Plat, Alexander Rasink en Paul Schutjens. Met deze uitbreiding worden de Audit en Assurance en de (internationale) tax praktijk in de vestigingen Rotterdam en Amsterdam versterkt.

LEES VERDER

Mazars versterkt fiscale praktijk met Roland de Jonge

6 februari 2018 – Mr Roland J. de Jonge (1973) is per 5 februari 2018 in dienst getreden als Director bij Mazars Accountants en Adviseurs. De Jonge gaat zich richten op het verder uitbreiden van de fiscale praktijk en de sector Technologie, Media & Telecom van Mazars in Amsterdam.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam met Maurice Quaedvlieg

4 januari 2018 – Drs. Maurice G.W. Quaedvlieg RA AA MBA (1972) is per 1 januari 2018 als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Quaedvlieg zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance en Not-for-profit praktijk van Mazars.

LEES VERDER

Mazars versterkt positie in Oost-Nederland door overname Ten Kate Huizinga

20 december 2017 - Per 1 januari 2018 versterkt Mazars haar positie in de regio Oost met de overname van Ten Kate Huizinga Accountants en Belastingadviseurs. Mazars en Ten Kate Huizinga gaan, onder de naam Mazars, samen werken aan de verdere groei en professionalisering van Mazars in Oost-Nederland.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam met Dick Berghout

18 september 2017 – Dick Berghout RA (1980) is per 15 september als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Berghout zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance praktijk van Mazars in Rotterdam.

LEES VERDER

Mazars verhuist naar nieuw kantoor in Apeldoorn

Apeldoorn, 11 september 2017 – Mazars Accountants en Adviseurs verhuist op maandag 18 september naar het Univé pand aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Samen met Univé en de Kamer van Koophandel geeft Mazars invulling aan deze prachtige zichtlocatie.

LEES VERDER

Mazars opent nieuw hoofdkantoor in Rotterdam

1 december 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs verhuist op maandag 5 december naar het Eurogate II gebouw aan de Watermanweg 80 in Rotterdam. Het nieuwe Mazars hoofdkantoor is een goed bereikbare en duurzame locatie waar de organisatie gaat werken volgens Het Nieuwe Werken. Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer.

LEES VERDER

Mazars versterkt partnerteam met Michel Kee en Ruben Freudenthal

1 november 2016 – Mazars heeft haar partnerteam versterkt met Michel Kee en Ruben Freudenthal. Met de komst van Kee investeert Mazars verder in het uitbouwen van de consultancy activiteiten. Kee zal de GRIC praktijk versterken en aansluiten op de ontwikkeling van GRIC in de Mazars Groep. De GRIC service richt zich op de groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van Governance, Risk Management, Internal Control en Internal Audit zowel in de publieke als private sector. Met de komst van Freudenthal kiest Mazars voor een verdere uitbereiding van de Mazars Private Clients praktijk. De klanten van Freudenthal zijn voornamelijk vermogende particulieren en familiebedrijven, veelal met een achtergrond in sectoren als vastgoed, retail en productiebedrijven.

LEES VERDER

Meer informatie?