Persberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de persberichten van Mazars.

Heeft u vragen over onderstaande persberichten of een mogelijke redactionele bijdrage? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, Jolanda Voolstra, via telefoon: +31 (0)88 277 15 78. Zij helpt u graag verder. 

Mazars versterkt partnerteam met Dick Berghout

18 september 2017 – Dick Berghout RA (1980) is per 15 september als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Berghout zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance praktijk van Mazars in Rotterdam.

Mazars verhuist naar nieuw kantoor in Apeldoorn

Apeldoorn, 11 september 2017 – Mazars Accountants en Adviseurs verhuist op maandag 18 september naar het Univé pand aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Samen met Univé en de Kamer van Koophandel geeft Mazars invulling aan deze prachtige zichtlocatie.

Mazars opent nieuw hoofdkantoor in Rotterdam

1 december 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs verhuist op maandag 5 december naar het Eurogate II gebouw aan de Watermanweg 80 in Rotterdam. Het nieuwe Mazars hoofdkantoor is een goed bereikbare en duurzame locatie waar de organisatie gaat werken volgens Het Nieuwe Werken. Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer.

Mazars versterkt partnerteam met Michel Kee en Ruben Freudenthal

1 november 2016 – Mazars heeft haar partnerteam versterkt met Michel Kee en Ruben Freudenthal. Met de komst van Kee investeert Mazars verder in het uitbouwen van de consultancy activiteiten. Kee zal de GRIC praktijk versterken en aansluiten op de ontwikkeling van GRIC in de Mazars Groep. De GRIC service richt zich op de groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van Governance, Risk Management, Internal Control en Internal Audit zowel in de publieke als private sector. Met de komst van Freudenthal kiest Mazars voor een verdere uitbereiding van de Mazars Private Clients praktijk. De klanten van Freudenthal zijn voornamelijk vermogende particulieren en familiebedrijven, veelal met een achtergrond in sectoren als vastgoed, retail en productiebedrijven.

Mazars kiest nieuw bestuur

10 oktober 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft een nieuwe Raad van Bestuur bestaande uit Ton Tuinier (voorzitter), Hans Viskil, Peter Hopstaken, Wim Lubben en Mark Lucas Luijckx. Mark Lucas Luijckx, gespecialiseerd in de advisering van private clients, is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Mazars. Hierdoor sluit de samenstelling nog beter aan op de strategische ambities van Mazars en op de internationale Mazars organisatie, waarmee de naadloze internationale samenwerking gewaarborgd blijft.

Mazars versterkt partnerteam met Frederik Habers

12 september 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft haar partnerteam versterkt met Frederik Habers. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van nationale en internationale financiële en fiscale vraagstukken. Met de uitbreiding worden de internationale praktijk en de vestiging in Amsterdam versterkt.

Eline Polak partner bij Mazars

4 juli 2016 – Eline Polak (47) is per 1 juli als partner-aandeelhouder toegetreden bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Daarmee keert zij na een carrière van tien jaar in de rechterlijke macht terug in de fiscale adviespraktijk. Polak gaat zich richten op het verder versterken van de btw- en douanepraktijk van Mazars, vanuit kantoor Amsterdam.

Mazars benoemt Raad van Commissarissen

Rotterdam, 24 november 2015 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft een Raad van Commissarissen benoemd. De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit Henk Broeders, voormalig Capgemini topman, Marga Hoek, algemeen directeur van De Groene Zaak, voorzitter van Het Groene Brein en auteur van het managementboek van het jaar 2014, en de Engelse accountant Tim Hudson, voorzitter van de Mazars Group Governance Council.

Mazars versterkt partnerteam met Niels Raaphorst

27 oktober 2015 – Niels Raaphorst (1983) is als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Raaphorst zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van Accountancy & Advies praktijk van Mazars Nijmegen en de sectorgroep Flexwerk.

Mazars versterkt partnerteam met Carel van Oldenbeek

14 september 2015 - Carel van Oldenbeek (1980) is per 11 september als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Van Oldenbeek zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Financial Services praktijk van Mazars.

Share