Persberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de persberichten van Mazars.

Heeft u vragen over onderstaande persberichten of een mogelijke redactionele bijdrage? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, Jolanda Voolstra, via telefoon: +31 (0)88 277 15 78. Zij helpt u graag verder. 

Mazars versterkt partnerteam audit en tax

17 september 2018 – Mazars Accountants en Adviseurs heeft haar partnerteam versterkt met Ronald Plat, Alexander Rasink en Paul Schutjens. Met deze uitbreiding worden de Audit en Assurance en de (internationale) tax praktijk in de vestigingen Rotterdam en Amsterdam versterkt.

Mazars versterkt fiscale praktijk met Roland de Jonge

6 februari 2018 – Mr Roland J. de Jonge (1973) is per 5 februari 2018 in dienst getreden als Director bij Mazars Accountants en Adviseurs. De Jonge gaat zich richten op het verder uitbreiden van de fiscale praktijk en de sector Technologie, Media & Telecom van Mazars in Amsterdam.

Mazars versterkt partnerteam met Maurice Quaedvlieg

4 januari 2018 – Drs. Maurice G.W. Quaedvlieg RA AA MBA (1972) is per 1 januari 2018 als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Quaedvlieg zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance en Not-for-profit praktijk van Mazars.

Mazars versterkt partnerteam met Dick Berghout

18 september 2017 – Dick Berghout RA (1980) is per 15 september als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Berghout zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Audit en Assurance praktijk van Mazars in Rotterdam.

Mazars verhuist naar nieuw kantoor in Apeldoorn

Apeldoorn, 11 september 2017 – Mazars Accountants en Adviseurs verhuist op maandag 18 september naar het Univé pand aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Samen met Univé en de Kamer van Koophandel geeft Mazars invulling aan deze prachtige zichtlocatie.

Mazars opent nieuw hoofdkantoor in Rotterdam

1 december 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs verhuist op maandag 5 december naar het Eurogate II gebouw aan de Watermanweg 80 in Rotterdam. Het nieuwe Mazars hoofdkantoor is een goed bereikbare en duurzame locatie waar de organisatie gaat werken volgens Het Nieuwe Werken. Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer.

Mazars versterkt partnerteam met Michel Kee en Ruben Freudenthal

1 november 2016 – Mazars heeft haar partnerteam versterkt met Michel Kee en Ruben Freudenthal. Met de komst van Kee investeert Mazars verder in het uitbouwen van de consultancy activiteiten. Kee zal de GRIC praktijk versterken en aansluiten op de ontwikkeling van GRIC in de Mazars Groep. De GRIC service richt zich op de groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van Governance, Risk Management, Internal Control en Internal Audit zowel in de publieke als private sector. Met de komst van Freudenthal kiest Mazars voor een verdere uitbereiding van de Mazars Private Clients praktijk. De klanten van Freudenthal zijn voornamelijk vermogende particulieren en familiebedrijven, veelal met een achtergrond in sectoren als vastgoed, retail en productiebedrijven.

Mazars kiest nieuw bestuur

10 oktober 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft een nieuwe Raad van Bestuur bestaande uit Ton Tuinier (voorzitter), Hans Viskil, Peter Hopstaken, Wim Lubben en Mark Lucas Luijckx. Mark Lucas Luijckx, gespecialiseerd in de advisering van private clients, is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Mazars. Hierdoor sluit de samenstelling nog beter aan op de strategische ambities van Mazars en op de internationale Mazars organisatie, waarmee de naadloze internationale samenwerking gewaarborgd blijft.

Mazars versterkt partnerteam met Frederik Habers

12 september 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft haar partnerteam versterkt met Frederik Habers. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van nationale en internationale financiële en fiscale vraagstukken. Met de uitbreiding worden de internationale praktijk en de vestiging in Amsterdam versterkt.

Share