Dick van Sprundel partner bij Mazars

5 mei 2014 – Dick van Sprundel (1975) is per 1 mei als partner toegetreden tot Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Van Sprundel richt zich vanuit het Rotterdamse kantoor van Mazars op de International Tax praktijk met een focus op de Olie & Gas industrie, Offshore industrie, Transport & Logistiek, tradingvennootschappen en handelshuizen.

Dick is werkzaam geweest in de Internationale Tax praktijk van EY met een specialisatie in vennootschapsbelastingrecht en Internationaal en Europees belastingrecht. Hij maakte onderdeel uit van de Oil & Gas Group, de Transportation & Shipping Group, de EU Group en de EMEIA Shipping Group.

Binnen Mazars zal Van Sprundel zich voornamelijk bezig houden met alle diensten die Mazars te bieden heeft op het gebied van (internationaal) belastingadvies. Daarnaast blijft hij als docent Internationaal en Europees belastingrecht en promovendus verbonden aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 13.800 professionals in 72 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Share