Mazars kiest nieuw bestuur

23 september 2014 – Mazars heeft met ingang van 23 september 2014 een nieuwe Bestuursraad bestaande uit Ton Tuinier (bestuursvoorzitter), Hans Viskil (vice-voorzitter), Peter Hopstaken en Wim Lubben.

Ton Tuinier was sinds het terugtreden van Paul Steman als bestuursvoorzitter op 3 september jl. waarnemend bestuursvoorzitter. Naast Ton Tuinier hebben Viskil, Hopstaken en Lubben zitting in het nieuwe bestuur. Zij hebben al sinds 2012 de leiding over de regionale business units van Mazars Nederland. Kandidaat bestuursleden dienen te worden goedgekeurd door de AFM. Deze procedure is in gang gezet en zal naar verwachting enkele weken in beslag nemen. Zodra deze procedure is afgerond zullen Viskil, Hopstaken en Lubben toetreden tot de Bestuursraad. 

Over Ton Tuinier

Tuinier (1960) is na het afronden van zijn studie in 1982 gestart als belastingadviseur bij Mazars. Sinds 1996 is hij partner. Zijn expertise ligt in corporate en internationale fiscale opdrachten, waaronder transfer pricing, herstructureringen, fusies en overnames. Tuinier is sinds 2008 lid van de Bestuursraad en verantwoordelijk voor de Nederlandse belastingpraktijk. Daarnaast is hij voorzitter van de Global Business Unit Tax van de Mazars Groep en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de internationale belastingpraktijk.

Over Hans Viskil

Hans Viskil (1965) is sinds 1988 werkzaam in de accountancy. Viskil is in 1992 bij Mazars gestart in de controle- en adviespraktijk en sinds 2000 als partner actief. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van corporate finance, transaction services, due diligence, corporate recovery en litigation. Daarnaast vervult hij een bestuursrol binnen de Mazars Groep op het gebied van internationale ‘owner managed business’.

Over Peter Hopstaken

Peter Hopstaken (1962) is na afronding van de studie bedrijfseconomie in 1987 als accountant gestart bij Mazars. Hij is sinds 2001 actief als partner. Zijn expertise ligt in controle-opdrachten, waarderingen van ondernemingen, management buy-outs en bijbehorende due diligence-onderzoeken alsmede deskundigen onderzoek voor rechtbanken.

Over Wim Lubben

Wim Lubben (1960) is sinds 1985 werkzaam bij Mazars als accountant. Lubben is sinds 1996 partner bij Mazars. Hij is controlerend accountant van middenbedrijven.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accounting, audit, tax en adviesdiensten aan opdrachtgevers, zoals grote (internationale) ondernemingen en organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars maakt onderdeel uit van de Mazars Groep, die actief is met 13.800 professionals in 72 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Voolstra: 

Telefoon: +31 (0)88 277 13 33

E-mail: pers@mazars.nl  

Share