Mazars versterkt partnerteam

15 september 2014 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft haar part-nerteam versterkt met Dennis van Hattem, Frenkel Mazenier (RA), Consuelo Sedney en Erik Stroeve. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van nationale en internationale fiscale en financiële vraagstukken. Met de uitbreiding worden de in-ternationale praktijk en de vestigingen in respectievelijk Den Haag, Apeldoorn en Amsterdam versterkt.

Over Dennis van Hattem

Dennis is sinds 2002 werkzaam bij Mazars als belastingadviseur. Hij is gespecialiseerd in uiteenlopende internationale en nationale fiscale vraagstukken. Dit betreft onder andere aanmerkelijk belang posities in internationaal perspectief, emigratie(s), fiscale behandeling van trust en soortgelijke entiteiten alsmede de advisering van nationale en internationale MKB-ondernemingen. Tot zijn klantenkring behoren vermogende particulieren en grotere MKB ondernemingen en hun aandeelhouder(s).

Over Frenkel Mazenier

Frenkel (RA) is sinds 2009 als accountant werkzaam bij Mazars. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren van grote internationale (beursgenoteerde) bedrijven, familiebedrijven en maatschappelijke ondernemingen in binnen- en buitenland. Zijn expertise ligt in ondernemingen die actief zijn in vastgoed, onderwijs, kinderopvang en andere not-for-profitorganisaties.

Over Consuelo Sedney

Consuelo is sinds 1998 werkzaam bij Mazars. Als management consultant richt hij zich op het optimaliseren en implementeren van accounting-, outsourcing- en compliance oplossingen bij multinationals. Zijn klanten zijn met name actief in de sectoren Olie & Gas, IT en handel.

Over Erik Stroeve

Erik werkt sinds 2010 bij Mazars als internationaal belastingadviseur. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van fusies en overnames, private equity, vennootschapsbelasting en het opzetten van fiscaal optimale organisatiestructuren. Tot zijn klantenkring behoren internationale vermogensbeheerders, private equity bedrijven, beleggingsfondsen (SWF) en andere investeringsondernemingen. Daarnaast adviseert hij Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in China en Chinese ondernemers die in Europa willen ondernemen.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accounting, audit, tax en adviesdiensten aan een diversiteit van opdrachtgevers, variërend van grote (internationale) ondernemingen en organisaties in de publieke sector tot MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars maakt onderdeel uit van de Mazars Groep, die actief is met 13.800 professionals in 72 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking. 

Share