Mazars versterkt partnerteam met Frederik Habers

12 september 2016 – Mazars Accountants en Belastingadviseurs heeft haar partnerteam versterkt met Frederik Habers. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van nationale en internationale financiële en fiscale vraagstukken. Met de uitbreiding worden de internationale praktijk en de vestiging in Amsterdam versterkt.

Frederik Habers (1975) is sinds 2011 werkzaam bij Mazars in de regio Amsterdam als internationaal belastingadviseur. Frederik adviseert organisaties op het gebied van (Europese) fiscale aspecten van internationale transacties en herstructurering en uiteenlopende Nederlandse fiscale vraagstukken. Daarnaast is Frederik lid van Mazars’ European US Tax Desk.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 17.000 professionals in 77 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Share