Mazars versterkt partnerteam met Jankhim Han

7 januari 2015 – Jankhim Han (1964) is per 1 januari als partner verbonden met Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Han zal zich onder andere richten op het verder professionaliseren van de accountancy-diensten van Mazars.

Over Jankhim Han

Jankhim Han (RA) is gespecialiseerd op het gebied van accountancy. Hij is als partner werkzaam geweest bij onder andere Baker Tilly Berk (Rotterdam / Eindhoven) en Ernst & Young (Eindhoven). Daarbij richtte hij zich met name op controle- en advieswerkzaamheden voor zowel profit als not-for-profit organisatie. Zijn expertise ligt in het adviseren van lokale overheden.

Binnen Mazars zal Han zich, vanuit kantoor Eindhoven, richten op de accountancy en advies diensten voor de not-for-profit sector. 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 13.800 professionals in 72 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Voolstra: 

Telefoon: +31 (0)88 277 13 33

E-mail: pers@mazars.nl

Share