Mazars versterkt partnerteam met Marc Engel

5 FEBRUARI 2019 – Marc Engel (1968) is per 1 februari 2019 als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Adviseurs. Engel zal zich onder andere richten op de uitbouw en ontwikkeling van Digital Transformation & Technology consulting. Dit biedt Mazars de mogelijkheid om haar IT-Advies praktijk verder te verstevigen. Met de consultancy expertise die Engel heeft in de Transport & Logistiek sector zal ook deze praktijk verder worden uitgebreid.

Over Marc Engel

Engel heeft twee passies in zijn professionele carrière: Digitale Transformatie & Technologie en Transport & Logistiek. Al 25 jaar is hij als consultant, en in leadershiprollen, actief op deze gebieden. Hij is zijn carrière in 1993 begonnen bij Capgemini, en heeft daarna bij Deloitte Consulting (2008 – 2013) en PwC Consulting (2013 -2018) deze rollen ingevuld.

Zijn expertise richt zich op de impact van nieuwe technologie en digitale ontwikkelingen als aanjager en ondersteuner van organisatieveranderingen en transformaties. Dit brengt de noodzaak mee voor ondernemingen om na te denken over nieuwe (digitale) business-strategieën en -modellen, over veranderende organisaties, processen en mensen, over gebruik van beschikbare data, de keuze van technologieplatformen en (cloud-)oplossingen. In de sector Transport & Logistiek hebben nieuwe trends en ontwikkelingen grote impact op strategie, operatie, back-office en de technologie van organisaties in deze sector. Engel heeft ruime ervaring als consultant bij verandertrajecten/-projecten.

 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werkt Mazars voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van klanten en aan de maatschappij.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 23.000 professionals in 89 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Share