Mazars versterkt partnerteam met Niels Raaphorst

27 oktober 2015 – Niels Raaphorst (1983) is als partner toegetreden bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Raaphorst zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van Accountancy & Advies praktijk van Mazars Nijmegen en de sectorgroep Flexwerk.

Niels Raaphorst heeft ruim 15 jaar ervaring in accountancy werkzaamheden voor MKB bedrijven en financiële planning voor de (voormalig) DGA of particulieren. Zijn expertise ligt onder andere in complexe vraagstukken specifiek voor de uitzend- en detachering- en payrollbranche.

Naast zijn werkzaamheden als accountant is Niels actief als lid van JCI Nijmegen.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten. 

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 15.000 professionals in 73 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Share