Thema's

De wet- en regelgeving op het gebied van accountancy en belasting is continu in ontwikkeling. Deze veranderingen kunnen impact op uw onderneming en bedrijfsvoering hebben. Wilt u risico’s beperken en kansen optimaal benutten? Wij hebben enkele zaken voor u op een rij gezet.

Auto & vervoer

Als automobilist of als ondernemer met een wagenpark krijgt u onvermijdelijk te maken met autobelastingen. De regels van de diverse belastingen zijn complex en wijzigen vaak. Op deze pagina vindt u alles omtrent Auto & Vervoer:

Werken met vrijwilligers

Veel Not-for-Profit organisaties, waaronder Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI), werken vaak met vrijwilligers. Hierbij komt verschillende wet- en regelgeving kijken. Kent u bijvoorbeeld de voorwaarden voor de vrijwilligersregeling in de loonbelasting? Mazars brengt u graag op de hoogte van de wet- en regelgeving, waar u zich als organisatie met vrijwilligers aan dient te houden.

Internationaal zakendoen

Internationaal zakendoen - Mazars helpt u op weg om de mogelijkheden, kansen en risico's inzichtelijk te maken. Door ons wereldwijde, geïntegreerde netwerk kunt u succesvol ondernemen in het buitenland.

Personeel & loon

Personeel is vaak de bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Het is dus zaak dat u uw personeelszaken goed op orde heeft. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om dit zo goed als mogelijk in te richten.

Share