Thema's

De wet- en regelgeving op het gebied van accountancy en belasting is continu in ontwikkeling. Deze veranderingen kunnen impact op uw onderneming en bedrijfsvoering hebben. Wilt u risico’s beperken en kansen optimaal benutten? Wij hebben enkele zaken voor u op een rij gezet.

Auto & vervoer

Als automobilist of als ondernemer met een wagenpark krijgt u onvermijdelijk te maken met autobelastingen. De regels van de diverse belastingen zijn complex en wijzigen vaak. Op deze pagina vindt u alles omtrent Auto & Vervoer:

Werken met vrijwilligers

Veel Not-for-Profit organisaties, waaronder Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI), werken vaak met vrijwilligers. Hierbij komt verschillende wet- en regelgeving kijken. Kent u bijvoorbeeld de voorwaarden voor de vrijwilligersregeling in de loonbelasting? Mazars brengt u graag op de hoogte van de wet- en regelgeving, waar u zich als organisatie met vrijwilligers aan dient te houden.

Internationaal zakendoen

Internationaal zakendoen - Mazars helpt u op weg om de mogelijkheden, kansen en risico's inzichtelijk te maken. Door ons wereldwijde, geïntegreerde netwerk kunt u succesvol ondernemen in het buitenland.

Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA)

De Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) zal per 1 januari 2020 in werking treden. Met de Wnra zal de rechtspositie van ambtenaren grotendeels gelijk worden aan die van werknemers in het bedrijfsleven. Het overgrote deel van de ambtenaren zal hierdoor niet langer onder het bestuursrecht, maar onder het civiele recht vallen.

Personeel & loon

Personeel is vaak de bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Het is dus zaak dat u uw personeelszaken goed op orde heeft. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om dit zo goed als mogelijk in te richten.

Share