#MazarsForGood

Mazarianen vertellen wat duurzaamheid voor hen betekent en geven voorbeelden op welke wijze zij het thema MazarsForGood terugzien binnen de organisatie.

Ton Tuinier over #MazarsForGood

Ton-_-Page.jpg
Ton Tuinier, voorzitter van de Raad van Bestuur, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER

Netty van Kreveld over #MazarsForGood

Netty-_-Page.jpg
Netty van Kreveld, director belastingadvies, vertelt wat duurzaamheid voor haar betekent en geeft voorbeelden op welke wijze zij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER

Florus van Loon over #MazarsForGood

Florus-_-Page.jpg
Florus van Loon, recruiter, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER

Aisjah Karijoredjo over #MazarsForGood

Aisjah-_-Page.jpg
Aisjah Karijoredjo, senior assistant financial audit, vertelt wat duurzaamheid voor haar betekent en geeft voorbeelden op welke wijze zij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER

Adriaan van Maurik over #MazarsForGood

Adriaan_-Page.jpg
Adriaan van Maurik, junior consultant Governance, Risk, Compliance & Sustainability, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER

Youssef Rahmouni over #MazarsForGood

Youssef-_-Page.jpg
Youssef Rahmouni, junior manager audit, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER

Jochem Griffioen over #MazarsForGood

Jochem-_-Page.jpg
Jochem Griffioen, assistant financial audit, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

LEES VERDER