Jaarverslag

Op de jaarverslagen pagina van Mazars vindt u zowel het jaarverslag van Mazars Nederland als het jaarverslag van Mazars Groep. Alle jaarverslagen zijn als PDF te downloaden. Het jaarverslag van Mazars Groep is alleen in het Engels beschikbaar.

Transformatie: Mazars Group publiceert jaarverslag 2016 / 2017

Bij Mazars zijn we er meer dan ooit van overtuigd dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn door 'Shared Value' te creëren voor alle stakeholders. Het Mazars Yearbook 2017, onderdeel van het jaarverslag 2016 / 2017 van Mazars Groep, is voor ons een manier om te inventariseren wat we dit afgelopen jaar hebben bereikt. Als onderdeel van het Mazars Groep jaarverslag 2016 / 2017 is het jaarboek ook bedoeld om een helder en breed beeld te geven van wie wij zijn en hoe we ons voorbereiden op de toekomst. We hebben ervoor gekozen het begrip transformatie vanuit verschillende invalshoeken te belichten: van open innovatie tot rentmeesterschap, van de toekomst van het accountantsberoep tot de toekomstvisie van onze teams.

De moderne onderneming: kritisch, kennisintensief, flexibel, duurzaam

Het Mazars Yearbook 2016, onderdeel van het jaarverslag 2015 / 2016 van Mazars Group, is een reis langs onderwerpen die wij zeer hoog in het vaandel hebben staan: leiderschap en ondernemerschap. Ieder artikel kan op zichzelf worden gelezen, maar zij zijn alle nauw verbonden met het concept van de Moderne Onderneming. Om dit concept te illustreren hebben wij ervoor gekozen om vier eigenschappen die een moderne onderneming definiëren nader te onderzoeken: kritisch, kennisintensief, flexibel en duurzaam. Ga mee op reis met onze medewerkers, partners, klanten en al onze andere gasten, van Rotterdam naar Shanghai via Milaan en Casablanca.

Share