Striking the balance: Mazars publiceert Jaarverslag 2018 - 2019

Kijkend naar 2020 zien we een mooie toekomst en veel spannende vooruitzichten, maar wij weten dat onze stakeholders in uitdagende tijden verkeren. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat de juiste balans wordt gevonden en behouden. Met ons jaarboek 2019 maken wij van de gelegenheid gebruik om nogmaals onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van onze klanten te bevestigen en hen te helpen in de complexe omgevingen waarin zij actief zijn, zodat zij op een duurzame manier kunnen groeien.

De balans opmaken betekent onze wereldwijde voetafdruk uitbreiden met behoud van onze lokale relevantie; de juiste mix van expertise bieden om klanten van alle formaten, sectoren en regio's te bedienen en trouw blijven aan onze waarden en cultuur. Het betekent dat wij de juiste omgeving bieden om innovatie te stimuleren en onze mensen te laten groeien, van betekenis te blijven en de verandering van onze klanten te begeleiden, terwijl wij er tegelijkertijd voor zorgen dat wij onze huidige en toekomstige sector vormgeven.

Ons jaarverslag bestaat uit twee afzonderlijke documenten: ons jaarboek 2019 en ons financieel jaarverslag 2018-2019. Wat dit laatste betreft, publiceren wij sinds 2005 onze geconsolideerde rekeningen, gezamenlijk gecontroleerd en overeenkomstig IFRS, omdat wij ernaar streven dezelfde discipline op onszelf toe te passen als die van onze klanten wordt verwacht.

 

Introductie van ons eerste CSR-verslag

Dit jaar introduceren wij ook graag ons eerste wereldwijde duurzaamheidsverslag. Met deze publicatie gaan wij nog een stap verder in ons streven om een wereldburger met een positieve uitstraling te zijn. 

Een uitzonderlijk jaar voor Mazars

Het afgelopen jaar was uitzonderlijk voor Mazars. Wij zijn aanwezig in 91 landen en regio's, waar onze 24.400 getalenteerde mensen - gesteund door nog eens 16.000 professionals via de Mazars North America Alliance - maatwerk leveren.

Wij zijn de afgelopen jaren consistent gegroeid en in 2018 / 2019 steeg onze wereldwijde omzet met 10,4%, waardoor deze uitkwam op €1,8 miljard.

Dit jaar vierden wij een enorme stap voor Mazars en voor de sector als geheel: de Mazars North America Alliance - een alliantieovereenkomst tussen Mazars en vijf vooraanstaande Noord-Amerikaanse audit- en advieskantoren - biedt de markt keuzevrijheid en vult ons geïntegreerde partnerschip aan. Door onze capaciteit in heel Noord-Amerika aanzienlijk te versterken, stelt deze alliantie ons in staat onze internationale klanten in deze regio beter te bedienen.

Wij wensen u veel plezier bij het lezen van ons jaarboek 2019, dat in vier belangrijke hoofdstukken is onderverdeeld.

De juiste schaal

Door onze internationale, multiculturele partnership te combineren met onze diepgewortelde lokale teams, krijgen onze klanten en mensen het beste van twee werelden: een evenwichtig perspectief dat op een persoonlijke manier wordt geleverd.

  

Net wat u nodig heeft

Wij werken als een team met een gezamenlijke en geïntegreerde aanpak die ons in staat stelt om consistente en gepersonaliseerde diensten te leveren aan onze klanten - groot en klein - in alle sectoren en in alle landen.

 

Deskundigen en ondernemers koesteren

Wij investeren in onze mensen, in de transformatie van onze organisatie en in de groei van onze klanten. Wij vieren de individualiteit en diversiteit van ons internationale team en stimuleren ondernemerschap en een pioniersmentaliteit.

 

De balans tussen vandaag en morgen

Een verantwoordelijke organisatie moet gedeelde waarde creëren. Wij zetten ons in om positieve veranderingen in de markt vorm te geven en bij te dragen aan de economische fundamenten van een rechtvaardige en welvarende wereld.

 

Download hieronder:

  • Ons jaarboek 2019 "Striking the balance".
  • Ons financieel jaarverslag 2018-2019, gezamenlijk gecontroleerd en overeenkomstig IFRS.
  • Ons duurzaamheidsverslag 2019 "Mazars For Good"

Documenten

Yearbook 2019 English

Yearbook 2019 English

Striking the balance - Financial statements 2018-2019

Striking the balance - Financial statements 2018-2019

Sustainability Report 2019

Sustainability Report 2019