Jaarverslag

Op de jaarverslagen pagina van Mazars vindt u zowel het jaarverslag van Mazars Nederland als het jaarverslag van Mazars Groep. Alle jaarverslagen zijn als PDF te downloaden. Het jaarverslag van Mazars Groep is alleen in het Engels beschikbaar.

De moderne onderneming: kritisch, kennisintensief, flexibel, duurzaam

Het Mazars Yearbook 2016, onderdeel van het jaarverslag 2015 / 2016 van Mazars Group, is een reis langs onderwerpen die wij zeer hoog in het vaandel hebben staan: leiderschap en ondernemerschap. Ieder artikel kan op zichzelf worden gelezen, maar zij zijn alle nauw verbonden met het concept van de Moderne Onderneming. Om dit concept te illustreren hebben wij ervoor gekozen om vier eigenschappen die een moderne onderneming definiëren nader te onderzoeken: kritisch, kennisintensief, flexibel en duurzaam. Ga mee op reis met onze medewerkers, partners, klanten en al onze andere gasten, van Rotterdam naar Shanghai via Milaan en Casablanca.

Jaarverslag Mazars Group 2014 – 2015: Creating Shared Value

2014 en 2015 was een bijzonder jaar voor Mazars. De groei van 15,9% en een omzet van € 1,25 miljard is een mooie weerspiegeling van de robuustheid en flexibiliteit van Mazars in deze snel veranderende omgeving. Daarnaast viert Mazars Group de 20e verjaardag van de internationale geïntegreerde partnership: een uniek model waarmee Mazars op wereldwijd niveau een uitdagende speler is geworden op het gebied van audit & assurance, accounting & advies, belastingadvies en juridische dienstverlening.

Share