Transparantieverslag 2019 / 2020

30 december 2020 - De Europese Verordening met betrekking tot wettelijke controles van de jaarrekening van organisaties van openbaar belang stelt dat een accountantsorganisatie die wettelijke controles verricht bij een organisatie van openbaar belang binnen 4 maanden na afloop van haar boekjaar een transparantieverslag maakt. Hierbij presenteren wij ons Transparantieverslag 2019 / 2020.

Toonaangevende kwaliteit is het fundament van al onze activiteiten en maakt ons waardevol in onze maatschappelijk rol. Bij alles wat we doen zijn onze waarden de leidraad: hoe we invulling geven aan de behoeften van klanten, hoe we onze mensen ontwikkelen en welke rol we spelen in de maatschappij. Deze waarden liggen ten grondslag aan ons decennialange verhaal van groei, maar tonen ook aan dat wij ons inzetten om verder te gaan dan wat er van ons wordt verwacht, nu en in de toekomst.

Meer weten?

In dit Transparantieverslag vertellen we meer over onze visie op kwaliteit, cultuur & gedrag en ons kwaliteitsbeheersingssysteem.

Document

Mazars Transparantieverslag 2019 - 2020.pdf
Mazars Transparantieverslag 2019 - 2020.pdf