Terugkijken: webinar 'Digitale transformatie in de hotelbranche in het post-COVID tijdperk'

Heeft u ons webinar ‘Digitale transformatie in de hotelbranche in het post-COVID tijdperk’ gemist? Tijdens dit webinar namen onze specialisten aan de hand van praktische voorbeelden de deelnemers mee in de (digitale) ontwikkelingen die zij zien die relevant zijn voor de hotelbranche. Zij behandelden de ontwikkelingen op het gebied van Robotic Process Automation en Chatbot en hoe deze concreet kunnen worden ingezet voor de hotelbranche.

Laat uw gegevens achter en kijk direct het webinar terug:

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.

Sprekers

Quinten Heuberger, Manager Audit & Assurance, Mazars

Maartje van Zadelhoff, Sales Accountmanager Benelux, UiPath