Awareness of digital finance binnen de public sector

In hoeverre is uw public organisatie op de hoogte van nieuwe technologieën en digitale ontwikkelingen? Weet u hoe u deze technologieën op de juiste manier kunt implementeren in uw strategie en waar liggen de verbetermogelijkheden binnen uw organisatie op het gebied van digitalisering? Wij nemen u graag mee in de basics van de digitale ontwikkelingen die ook van toegevoegde waarde voor uw organisatie kunnen zijn.

Finance of the future

In deze module zullen we u vooral meenemen in de nieuwe technologieën van vandaag de dag. Daarnaast vertellen we u alles over de noodzaak van digital finance en de transformatie hiernaartoe. Welke organisatieprocessen binnen uw HR-, Finance-, IT- of Marketing & Sales afdeling kunnen met behulp van data analytics geoptimaliseerd worden? Hoe zet u Robotic Process Automation (RPA) in om snel en eenvoudig activiteiten te automatiseren? Of hoe maakt  u de knelpunten van  de operationele processen in uw organisatie inzichtelijk  met behulp van process mining? Deze module is voornamelijk interessant voor de CFO & het hogere management binnen uw organisatie.

Voordelen Public Inhouse training

  • De inhoud en het programma zijn flexibel in te richten op uw organisatie. U kunt meerdere modules kiezen tegen een gereduceerd tarief.
  • De kennis en competenties van uw professionals worden tegelijk op hetzelfde niveau gebracht.
  • Doordat u één pakketprijs betaalt, bespaart u kosten. Hoe meer deelnemers, des te lager de kosten per medewerker.
  • De medewerkers ontvangen, indien gewenst, na afloop van de training een deelnamecertificaat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Inhouse training voor uw organisatie? Of heeft u maar een beperkt aantal collega’s waarvoor deze module relevant is en neemt u liever deel aan een seminar? Vul dan het contactformulier in met uw wensen en de betreffende specialist neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.