HR: de basisprocessen voor de public sector

Wilt u samen met uw mede-professionals weten wat de juiste benodigde HR-processen zijn en hoe u deze goed kunt inrichten? En hoe zit het met de regels rondom arbeidsovereenkomsten? In een dagdeel brengen we uw organisatie op de hoogte van de HR basics.

Basisprocessen op orde

Tijdens deze module gaan we in op de verschillende componenten van de HR-cyclus. We vertellen u hoe u de benodigde HR-processen efficiënt en effectief kunt inrichten. Hoe kunt u een (digitaal) personeelsdossier opzetten en bijhouden dat voldoet aan de Wet op de identificatieplicht, bewaarplicht en AVG, maar ook aansluit bij uw organisatie? Daarnaast krijgt u meer informatie over de regels rondom arbeidsovereenkomsten en de ketenregeling. En vertellen wij u alles over de vakantie- en verlofregelingen. Na deze workshop heeft uw organisatie een solide basis voor het voeren van een efficiënte personeelsadministratie.

Voordelen Public Inhouse training

  • De inhoud en het programma zijn flexibel in te richten op uw organisatie. U kunt meerdere modules kiezen tegen een gereduceerd tarief.
  • De kennis en competenties van uw professionals worden tegelijk op hetzelfde niveau gebracht.
  • Doordat u één pakketprijs betaalt, bespaart u kosten. Hoe meer deelnemers, des te lager de kosten per medewerker.
  • De medewerkers ontvangen, indien gewenst, na afloop van de training een deelnamecertificaat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Inhouse training voor uw organisatie? Of heeft u maar een beperkt aantal collega’s waarvoor deze module relevant is en neemt u liever deel aan een seminar? Vul dan het contactformulier in met uw wensen en de betreffende specialist neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.