Informatievoorziening naar hoger een niveau

Hoe regelt u een juiste vorm van informatievoorziening in uw organisatie? Goede informatievoorziening is een samenspel van techniek, organisatie en adequaat voorzien in de behoeften van gebruikers. Hoe zorgt u ervoor dat de combinatie tussen techniek, organisatie en gebruiker in balans is ?

Tijdens deze module nemen wij u mee langs alle benoemde elementen: techniek, organisatie en gebruiker. Wij tonen u de do’s and de don’ts. Wij zullen begrippen als ETL, datawarehouse, userstory en data governance uitleggen. Tevens gaan wij in op beveiliging en verschillende vormen die daarin te vinden zijn: row level, column level en report level security. Privacy by design – het benoemen van privacy bij het ontwerp van de IT-omgeving  – is daarbij wat ons betreft altijd het uitgangspunt.

Afhankelijk van de wijze waarop u de training wenst, kunnen wij de training vooraf laten gaan door een nulmeting op uw informatievoorziening. U krijgt dan tijdens de Inhouse training gericht adviezen voor de verbetering van uw informatievoorziening. Indien uw organisatie net de eerste stappen gaat zetten op het gebied van een betere informatievoorziening, dan is deze module een absolute must. Na afronding van deze module beschikt uw organisatie over voldoende kennis en kunt u  weloverwogen een besluit nemen over de wijze waarop de informatievoorziening voor uw organisatie ingericht zal worden.

Voordelen Public Inhouse training

  • De inhoud en het programma zijn flexibel in te richten op uw organisatie. U kunt meerdere modules kiezen tegen een gereduceerd tarief.
  • De kennis en competenties van uw professionals worden tegelijk op hetzelfde niveau gebracht.
  • Doordat u één pakketprijs betaalt, bespaart u kosten. Hoe meer deelnemers, des te lager de kosten per medewerker.
  • De medewerkers ontvangen, indien gewenst, na afloop van de training een deelnamecertificaat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Inhouse training voor uw organisatie? Of heeft u maar een beperkt aantal collega’s waarvoor deze module relevant is en neemt u liever deel aan een seminar? Vul dan het contactformulier in met uw wensen en de betreffende specialist neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.