Loonheffingen

Op het gebied van loonheffingen zijn er verschillende onderwerpen die tot veel vragen en onduidelijkheden kunnen leiden, zoals de werkkostenregeling, het inhuren van tijdelijk personeel en binnen de public sector het werken met vrijwilligers.

Tijdens deze module nemen wij u graag mee langs de genoemde deelgebieden.

Hiervoor bieden wij een drietal workshops aan: 

  • De werkkostenregeling (WKR). De WKR blijft lastige materie. Er is nog steeds veel onduidelijkheid over dit onderwerp. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u met praktische vragen zit. Beschikt u wel over de nodige kennis, maar bent u op zoek naar een verdiepingsslag? En wilt u weten hoe u op een praktische en optimale manier met de werkkostenregeling kunt werken?
  • Knelpunten flexibele schil; inhuur van zzp’ers en uitzendkrachten. Is een zzp’er die ingehuurd wordt wel echt een zzp’er of is er toch sprake van een werknemer voor uw organisatie. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van  wet- en regelgeving? Ook zullen we hier de inlenersaansprakelijkheid bespreken die een rol kan spelen bij het inhuren van uitzendkrachten. Wat is dit precies en op welke wijze kunt u de risico’s beperken?
  • Vrijwilligersregeling; wanneer is iemand een vrijwilliger? Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Het is uiteraard ook mogelijk om bovenstaande onderwerpen te combineren tot één workshop, waarin wij in een dagdeel  aan alle onderwerpen aandacht besteden. Indien daarna behoefte is  aan verdieping op één deelgebied, kunnen we daar een vervolgafspraak voor maken.

Voordelen Public Inhouse training

  • De inhoud en het programma zijn flexibel in te richten op uw organisatie. U kunt meerdere modules kiezen tegen een gereduceerd tarief.
  • De kennis en competenties van uw professionals worden tegelijk op hetzelfde niveau gebracht.
  • Doordat u één pakketprijs betaalt, bespaart u kosten. Hoe meer deelnemers, des te lager de kosten per medewerker.
  • De medewerkers ontvangen, indien gewenst, na afloop van de training een deelnamecertificaat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Inhouse training voor uw organisatie? Of heeft u maar een beperkt aantal collega’s waarvoor deze module relevant is en neemt u liever deel aan een seminar? Vul dan het contactformulier in met uw wensen en de betreffende specialist neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.