Van aantrekkingskracht naar verbinding

Werving & selectie wordt steeds belangrijker in deze krappe arbeidsmarkt. Hoe positioneert u uw organisatie als aantrekkelijke werkgever? En hoe trekt u de juiste medewerkers aan? Hoe werkt u aan (ver)binding? Kortom, hoe zet u het unieke van uw organisatie in ten behoeve van het vinden, binden en boeien van medewerkers. Onze HR Services specialisten nemen u graag mee in deze thema’s.

Verdieping HR-thema’s

Het overbrengen van de unique selling point(s) van uw organisatie in het werving- en selectieproces is van belang op de arbeidsmarkt. Vanuit de theorie en met praktische tips, bent u na deze workshop beter in staat om de vertaalslag te maken van de behoefte naar een propositie en dit in praktijk te brengen.

Creëer een klimaat van (ver)binding door middel van een duurzaam personeelsbeleid en aandacht voor de mens. In deze workshop gaan we dieper in op hoe u het personeelsbeleid kan vormgeven op een zodanige wijze dat deze zowel de organisatiedoelstellingen als de individuele medewerkers faciliteert. Wij geven we u concrete handvatten hoe u binnen uw organisatie actief aan de slag kan gaan met deze thema’s

Voordelen Public Inhouse training

  • De inhoud en het programma zijn flexibel in te richten op uw organisatie. U kunt meerdere modules kiezen tegen een gereduceerd tarief.
  • De kennis en competenties van uw professionals worden tegelijk op hetzelfde niveau gebracht.
  • Doordat u één pakketprijs betaalt, bespaart u kosten. Hoe meer deelnemers, des te lager de kosten per medewerker.
  • De medewerkers ontvangen, indien gewenst, na afloop van de training een deelnamecertificaat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Inhouse training voor uw organisatie? Of heeft u maar een beperkt aantal collega’s waarvoor deze module relevant is en neemt u liever deel aan een seminar? Vul dan het contactformulier in met uw wensen en de betreffende specialist neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.