Seminar | Maatschappelijke organisaties

6 juni 2023 | 13.00 – 18.00 uur

Na het succesvolle event van vorig jaar nodigen wij u van harte uit voor ons jaarlijkse gratis seminar voor Maatschappelijke organisaties op dinsdag 6 juni 2023 in het Museum Volkenkunde in Leiden.

Aanmelden

De wereld is in beweging. Technologische ontwikkelingen, klimaatuitdagingen en politieke onrust leiden tot diverse vraagstukken voor de toekomst. Eén ding is zeker ‘stilstand is achteruitgang’ en dat is geen optie.

Met een afwisselend programma, waaronder een rondleiding door het Museum Volkenkunde, praten wij u bij over de belangrijke ontwikkelingen die voor maatschappelijke organisaties gelden. De workshops die wij aanbieden zijn gericht op de thema’s die spelen in uw sector. Daarnaast biedt het seminar een goede gelegenheid om met branchegenoten en de specialisten van Mazars kennis te maken en ervaringen te delen. 

Programma

13.00 - 13.30 uur    |    Inloop

13.30 - 14.15 uur     |    Plenaire sessie 'Rapporteren over ESG bij maatschappelijke organisaties'

14.15 - 17.15 uur       |    Workshops, rondleiding Museum Volkenkunde inclusief pauze

17.15 - 18.00 uur     |    Meet the expert en borrel

Workshops 

Wilt u op het aanmeldformulier uw keuze voor de twee workshops aangeven. Verder vragen wij u een reserve-workshop te kiezen voor het geval de workshop van uw keuze vol zit. U heeft de keuze uit:

Datum en locatie

Dinsdag 6 juni 2023

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden.

Het Museum Volkenkunde is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed te bereiken.

Aanmelden

Het aantal plaatsen voor dit seminar is beperkt. Meld u dan ook snel aan voor dit seminar zodat u verzekerd bent van deelname.

Sprekers