Seminar voor Maatschappelijke organisaties

16 januari 2024 | 13.00 - 18.00 uur

Graag nodigen we u uit voor ons jaarlijkse seminar voor maatschappelijke organisaties op dinsdag 16 januari 2024 bij het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam.

Aanmelden

Wat kunt u van het seminar verwachten?

Een boeiend programma met interactieve workshops waarin wij onze sectorspecifieke kennis en expertise over (toekomstige) ontwikkelingen in het maatschappelijke domein met u delen. Als keynote spreker hebben we Jörgen Raymann uitgenodigd. In zijn verhaal staat diversiteit en inclusiviteit centraal waarbij hij op zijn kenmerkende wijze weet te inspireren, motiveren en enthousiasmeren – met humor en zelfspot. Daarnaast kunt u speeddaten met onze specialisten. Heeft u een vraag over één van de onderwerpen van het seminar of wilt u sparren over een ander onderwerp? Onze specialisten staan u graag te woord. Het seminar biedt u ook een mooie gelegenheid om inspiratie en ideeën op te doen bij branchegenoten.

Programma

13.00 – 13.30 uur        Inloop

13.30 – 14.30 uur        Het belang van diversiteit en inclusiviteit door Jörgen Raymann

14.30 – 16.45 uur        Workshops (twee naar keuze)

16.45 – 17.00 uur        Plenaire afsluiting

17.00 – 18.00 uur        Speeddaten en borrel

Workshops

Wilt u op het aanmeldformulier aangeven welke twee workshops u wilt volgen?  U heeft de keuze uit:

_Seminar-Maatschappelijke-organisaties_2024.png

Datum en locatie

Dinsdag 16 januari 2024
Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 64, Amsterdam

Met de keuze voor het KIT kiezen we bewust voor een instituut dat investeert in duurzame doelen. Zo helpt het Koninklijk Instituut voor de Tropen overheden en bedrijven wereldwijd te bouwen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Het KIT is zowel goed te bereiken met het openbaar vervoer als de auto.

Aanmelden