Webinar | De kracht van de HR SLIM-subsidie

16 februari 2023 | 9.30 - 10.15 uur

Komen uw medewerkers niet toe aan persoonlijke ontwikkeling door de waan van de dag? Heeft u moeite om medewerkers door te laten stromen binnen uw organisatie? Of wilt u een cultuurverandering bewerkstelligen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Kosteloos aanmelden

Op 16 februari organiseert HR Services in samenwerking met subsidie adviseur Leap het webinar ‘De kracht van de HR SLIM-subsidie’. Aan de hand van een klantcasus nemen we u mee in de mogelijkheden die de SLIM-subsidie kent en wordt duidelijk wat de positieve impact kan zijn op uw organisatie.

Graag nodigen wij u uit voor dit kosteloze webinar, waarin specialisten u bijpraten over gesubsidieerde mogelijkheden van HR- en organisatieontwikkeling.

Sprekers

U gaat kennismaken met Kerensa Veldhuis en Tara Lauwers. Beide hebben ervaring met het leiden en faciliteren van – al dan niet gesubsidieerde – HR ontwikkeltrajecten. De specialisten van Mazars HR Services hebben inmiddels meerdere bedrijven met succes geholpen bij het implementeren van verschillende trajecten om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren.

Daarnaast gaat u ook kennismaken met Bjorn Verstraate van Leap the innovation Agency. Hij geeft u meer inzicht in de voorwaarden van deze subsidie en hoe het inschrijfproces eruit ziet. 

Aan het einde van het webinar is er tijd voor uw vragen.

Datum en tijdstip

Donderdag 16 februari
09.30 - 10.15 uur

Kosteloos aanmelden