Webinar | Invloed van duurzaamheid op supply chains

19 november 2021 | 10.00 – 12.00 uur
Op vrijdag 19 november 2021 organiseert Mazars samen met ecoDa, de European Confederation of Directors’ Associations, een webinar over de impact van duurzaamheid op supply chains. In dit webinar worden de duurzaamheidskwesties, benadrukt tijdens COP26, toegelicht en hoe dit invloed heeft op uw organisatie.

Meld u kosteloos aan

Door de toenemende aandacht voor duurzaamheidskwesties moeten bedrijven zoals het uwe hun bedrijfsmodellen ontwikkelen om duurzame waardecreatie te omarmen die interne en externe belanghebbenden en de maatschappij ten goede komt. Om u bij dit proces te ondersteunen heeft Mazars samen met ecoDa een praktische gids samengesteld om bestuursleden en managementteams te helpen bij hun duurzaamheidsstrategie en het behalen van duurzaam succes. Download hier de gids om meer te weten te komen over hoe u duurzaamheid kunt omzetten in kansen voor uw bedrijf.

Dit webinar zal in het Engels gehouden worden.

Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor directies en managementteams die meer willen weten over de invloed van de duurzaamheidskwesties op het bedrijf en hoe zij hun bedrijfsmodellen moeten aanpassen om duurzaam succes te behalen.

Datum en tijdstip

Vrijdag 19 november 2021

10.00 – 12.00 uur

Meld u kosteloos aan